Ana sayfa Kadın Haberleri Birce Akalay, yeni yaş gününde hayatının en anlamlı mesajını verdi!

Birce Akalay, yeni yaş gününde hayatının en anlamlı mesajını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, yeni yaşını kutluyor. 19 Haziran 1984 doğumlu olan oyuncu, instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Akalay,ünlü Fransız yazar ve düşünür Jean-Paul Sartre’nin sözlerinden çok etkilendiğini de belirtti.

36  yaşını doldurduğunu ve değişimden korkmamak gerektiğini öğrendiğini yazan Birce Akalay, geride bıraktığı yaşını düşündüğünü ve hayatın da mucizelerle dolu olduğunu bildiğini ifade etti.

Doğum gününde yanında olan, olmayan tüm dostlarına teşekkür eden Birce Akalay, hayatı değiştirmekten korkmamak gerektiğinin altını çizdi. İşte ünlü oyuncunun mesajı:

“36 yaşımı doldururken, insanın en sancılı zamanların ve düşüncelerin verdiği zararlardan kendisini bertaraf edebilmesinin en verimli yolunun bilgi ışığında değişimden korkmamak olduğunu öğrendim. Bunu içgüdüsel olarak yapan bir insanımdır zaten bilen biliyor değişmekten ve değiştirmekten hiç korkmadım. :) Fakat bilgi çok kıymetli. Bunun üzerine dün akşam üzeri evde oturmuş cips ve bira eşliğinde geride bıraktığım yaşımı düşünürken kendi kendime, karşıma çıkan bir Sartre kitabından değişime dair pasajlar okudum. Ve bu dün oldu..

Hayat mucizelerle dolu. 37’den ne gelir bilinmez. Dün yanımda olan olamayan, tüm gün sevgilerini kalbime depolayıp tüm gün beni önümüzdeki yaşıma hazırlayan dostlarım ve sevdiklerim için bu yıl dileğim; Seçimlerinizle onları gerçekleştirebilseniz de, gerçekleştiremesenizde mutlu olmanız, değişmekten ve hayatı değiştirmekten korkmamalı. Çünkü değişmek gelişmektir, mutluluk ve huzur yarına doğru açtığınız yeni yelkenlerle gelsin. Siz zaten her şekilde mükemmelsiniz.

Varolun.. Hepinizi çok seviyorum! Dün için çok ama çok teşekkür ediyorum!”

Birce Akalay, mesajına Sartre’nin şu sözlerini de ekledi:

“İnsan var olan olarak özgürdür, ölçüsüz ve sınırsız özgürdür; kendi kendini tasarlayabilir ve tasarlamalıdır, yolunu bulgulamalıdır. ‘İnsan’ kendini ne yapıyorsa O’dur.” J.P Sartre
Birce Akalay, yeni yaş gününde hayatının en anlamlı mesajını verdi! 7