Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’a müthiş bir dizi teklifi var ama önünü kapatan da büyük bir sorunu var!

Birce Akalay’a müthiş bir dizi teklifi var ama önünü kapatan da büyük bir sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Birce Akalay, bir süredir ekranda görünmeyen isimler arasında bulunuyor. Oyuncu, 2020 yılında yayınlanan Babil dizisi ile çok ilgi görmüştü ve bu sezonun başında da Son Yaz dizisine Sare karakteriyle katılmıştı. Ancak Son Yaz’ın ikinci sezonu sadece beş bölüm sürünce Birce Akalay da adeta bir sezonu kaybetmiş oldu.

Oyuncu, 2021 yılında çekilen Kuş Uçuşu isimli dijital dizide Siyah Beyaz Aşk dizisindeki eski partneri İbrahim Çelikkol ile bir kez daha sette buluştu. Ardından ise Mezarlık isimli çok dikkat çeken bir başka dijital dizinin kadrosunda yer aldı.

Yeni projeler sorulduğu zaman bu iki diziyi beklediğini belirten Birce Akalay, birçok teklif de alıyor. Bu tekliflerden birisi de Oktay Kaynarca’dan geldi… Artık hem oyuncu hem de yapımcı olarak kariyerine devam eden Oktay Kaynarca yeni dizisinde görmek istediği isimlerle tek tek kendisi konuşuyor.

Geçtiğimiz haftalarda Oktay Kaynarca ile Birce Akalay ikilisi de yemekte bir araya geldi. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Oktay Kaynarca hem Birce Akalay hem Hakan Karahan hem de Eren Vurdem ile bizzat görüşerek yeni dizisi için teklif yaptı.

Birce Akalay'a müthiş bir dizi teklifi var ama önünü kapatan da büyük bir sorunu var! 8

Onur Tan’ın yönetmen olarak hazırlıkları sürdürdüğü yeni dizinin ismi Kor olarak belirlendi. İsim ileride değişebilir mi bilinmez ama Eylül ayından itibaren atv’de yayınlanması beklenen yeni dizi için çekimlerin Haziran ayında başlaması planlanıyor.

Birce Akalay yaptığı açıklamada gelen projeler olduğunu ve bunları okumaya devam ettiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, “Henüz daha bilmiyorum, karar verdim diyemem. İki tane projem var zaten, birisi Kuş Uçuşu, diğeri Mezarlık. İkisi de dijital platformda girecek. Sanırım onlar izleyici ile buluştuktan sonra karar verme noktasına geleceğim” açıklamasını yapmıştı.

Birce Akalay'a müthiş bir dizi teklifi var ama önünü kapatan da büyük bir sorunu var! 9

Netflix’te yayınlanacak olan bu iki dizisi dışında netleşen bir işinin olmadığını söyleyen Birce Akalay, takvim olarak da kendisini rahat hissetmeyi önemsediğini anlatmıştı.

Ayrıca oyuncunun şu dönemde kararsız kalmasının nedenlerinden birisi de hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık isimli projelerin de ikinci sezonlarının olma ihtimali…

Bu iki dizi de izleyiciler tarafından beğenilir ise ikinci sezon kararları alınabilir ve Birce Akalay da sezon dizisinde de yer almak isterse önünde çok yoğun bir program oluşur. Ünlü oyuncu, böyle bir tehlikeyi şimdilik göze almak istemediği için gelen teklifler konusunda kararsızlık yaşıyor.

Ünlü oyuncu, Oktay Kaynarca’dan da gelen teklif ile birlikte şimdi zorlu bir seçim süreci içine girmiş bulunuyor. Bakalım Birce Akalay, yeni sezonda kendisini bağlayacak bir televizyon projesinde yer alacak mı, yoksa dijitale çektiği dizilerin sonuçlarına göre mi hareket edecek? İzleyip hep birlikte göreceğiz.