Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay’dan Onur Saylak’a Babil jesti…

Birce Akalay’dan Onur Saylak’a Babil jesti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin Babil dizisi, son dönemin çok gündeme gelen projelerinden birisi oldu. Hem oyuncularıyla dikkat çeken dizi, aynı zamanda hikayesiyle de geçtiğimiz sezon ilgi gören bir proje olmuştu. Ancak son günlerde gündeme gelmesinin en büyük nedeni, Ozan Güven meselesiydi.

Zira dizide Egemen karakterini oynayan Ozan Güven’in, sezon arasında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği nedeniyle mahkemelik olması, diziden ayrılışını da beraberinde getirmişti. Ozan Güven’in ayrılmasıyla kimin yerine geleceği de merak konusu olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan dizide Egemen karakterini Onur Saylak’ın oynayacağı da ortaya çıkmış ve dizi bu nedenle de daha çok konuşulur olmuştu. Saylak’ın da yer aldığı yeni sezon tanıtımları yayınlanmaya başladı. Onur Saylak’ın bambaşka bir hava katacağı da tanıtımdan anlaşıldı.

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın rol aldıkları dizinin fragmanında Onur Saylak ve Halit Ergenç’in rol aldıkları sahneler dikkat çekti. Daha önce Vatanım Sensin dizisinde de birlikte oynayan iki oyuncunun performansına bakılırsa, yeni sezon hayli iddialı geçecek!

Bu arada fragmanı instagram sayfasının story bölümünden paylaşan Birce Akalay, Onur Saylak’a ‘Hoşgeldin’ jesti yapmayı da ihmal etmedi. Akalay, yakında ekranda olacaklarının da müjdesini verdi… Oyuncunun paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz…

Birce Akalay'dan Onur Saylak'a Babil jesti... 8

Birce Akalay'dan Onur Saylak'a Babil jesti... 9