Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi bir başka!

Birce Akalay’ın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, tam bir Cumhuriyet kadını olduğunu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümünde de yaptığı paylaşım ile sergiledi.

Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren oyuncu, instagram hesabından Ulu Önder Atatürk’ün fotoğrafı ile bir mesaj yayınladı. Akalay, “İyi ki bir Cumhuriyet kadınıyım” diye yazdı ve takipçilerinden de büyük ilgi gördü.

Birce Akalay, mesajında şu detaylara yer verdi: “Bu hayatta öğrendiğim ne varsa hep onun ışığında, açtığı yolda, gösterdiği hedefte gerçekleşti. O’nun dünya görüşüne müteşekkirim. İyi ki, iyi ki bir Cumhuriyet kadınıyım. En büyük bayramımız kutlu olsun.”

Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu önemli günde Prof. Dr. Türkan Saylan’ı da hatırlatan Birce Akalay, hislerini bir video yayınlayarak da anlattı.

Birce Akalay'ın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi bir başka! 7

Oyuncu, mesajını şöyle tamamladı: Değerli Bilim insanı Prof. Dr. Türkan Saylan ve çalışma arkadaşlarının mirası, yıllardır kız çocuklarımızın umudu, ülkemizin en değerli kurumlarından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği vasıtasıyla bir videoda hislerimi sizle paylaşmak, en büyük bayramımızı kutlamak istedim. #CumhuriyetSayesinde”

İşte Birce Akalay’ın o paylaşımı: