Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın hassasiyeti, duyarlılığı ve özür dilemesi kalpleri kazandı!

Birce Akalay’ın hassasiyeti, duyarlılığı ve özür dilemesi kalpleri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, yeni sezonda ekranda yer almayacak.Şu anda kadar anlaştığı bir projesi yok.Ancak oyuncu, 7 Kocalı Hürmüz oyunu ile tiyatro sahnelerinde yer alacağının müjdesini de geçen gün vermişti.

Instagram hesabını aktif şekilde kullanmakta olan Birce Akalay, hassas ve duygusal bir kişiliğe sahip olduğunu yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Evini ilaçlatan oyuncu, kapısınn önünde ilaçtan zehirlenerek ölen iguana yavrusunu görünce kendini çok kötü hissetti.

Bu durumu da instagram hikaye bölümünden paylaştı.

Akalay, şöyle yazdı: “Bugün kapımda ölü buldum bu güzelliği… Elleri dirsekleri bize ne kadar benziyor anlatamam… Iguana yavrusuymuş, kendi konforum için evi ilaçlattığıma bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim. Evrildiğimiz yere ihanetimiz gibi… Özür dilerim.”

Birce Akalay'ın hassasiyeti, duyarlılığı ve özür dilemesi kalpleri kazandı! 10

HAYRANLARINDAN ÖVGÜ VAR

Takipçileri ise oyuncunun bu hassasiyetine sosyal medyada takdirle karşıladı.

Birçok kişinin kalbini kazanan bu hareketi ile Akalay’a övgü dolu yorumlar yapıldı.

Bir hayranı, “Birce Akalay, hassas ve duyarlı kalbine kocaman sevgiler. Özür dilemesi gerekenler, dünyadaki bütün canlılara kasten zarar verenler” diye yazdı.

Birce Akalay’ın bir başka olduğunu yazan bir başka hayranı ise “Bütün canlıları seviyoruz biricim gibi” notunu düştü.

Twitter üzerinden Akalay’ın mesajını paylaşan bir başka hayranı da “Güzel o nadir kalbinizi çok seviyorum.Bir iguana yavrusuna bu kadar sevimli bakabileceğim aklıma gelmezdi. Üzülmeyin bilerek olmadı. Bilerek yapanlar bile bu kadar üzülmüyor maalesef” notu ile dikkatleri çekti.

Birce Akalay, bu hareketi ile bir kez daha kalpleri kazanmasını bildi.

Birce Akalay'ın hassasiyeti, duyarlılığı ve özür dilemesi kalpleri kazandı! 11 Birce Akalay'ın hassasiyeti, duyarlılığı ve özür dilemesi kalpleri kazandı! 12 Birce Akalay'ın hassasiyeti, duyarlılığı ve özür dilemesi kalpleri kazandı! 13