Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay’ın hayatıyla ilgili yanıt veremediği soru!

Birce Akalay’ın hayatıyla ilgili yanıt veremediği soru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, instagram canlı yayınında arkadaşı Serkan Altunorak ile sohbette buluştu. İkilinin keyifli halleri izleyicileri de bu zorlu günlerde mutlu etti.

Koronavirüs salgını yüzünden çok şeyin durduğunu belirten Birce Akalay, “Ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir süreçteyiz. Bu zamanı, en hayırlı şekilde geçirmek en doğrusu gibi geliyor bana. Hem kendimiz nezdinde hem de toplumsal olarak” diyerek herkesin kendisini geliştirmesi için bir fırsatı olduğundan bahsetti.

Akalay’a instagram’dan bir takipçiden “Kaç yaşına kadar yaşamak istersiniz?” şeklinde soru geldi. Ünlü oyuncu, “Ben buna bir türlü cevap veremiyorum. Bilmiyorum. Çünkü mesela pandemiye kadar bana bu soruyu sorsalardı, ortalama bir cevap verirdim. 70’i görmeyeyim derdim. 70’den sonrası fiziksel olarak dert. 70’den sonrasını görmek istemezdim, 70 güzel yaş” ifadelerini kullandı.

Korona pandemisinden sonra ise bu cevabı vermeyeceğini ve bilmediğini ifade eden Birce Akalay, “Şartlara göre değişebilir” diye konuştu. Kendisine iyi baktığını belirten oyuncu, koronavirüsün düşünce dünyasında önemli değişimler yaşattığını da göstermiş oldu.

Akalay, kendisine yettikten sonra, parasını değerlendirme konusunda tablo aldığını ve resim yapan arkadaşlarına da destek olmak için eserleri topladığını sözlerine ekledi.

Videodan ikilinin sohbetini izleyebilirsiniz: