Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu!

Birce Akalay’ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisi ile gelmişti. Dizinin 2. sezonu beklenmeyen bir şekilde çok kısa sürdü. Kanal, düşük reyting alan diziyi bitirme kararı verirken, Birce Akalay için de şanssız bir başlangıç oldu sezona.

Ancak oyuncu, şu sıralar dijital bir başka dizi için kamera karşısına geçti. Bu kez Abdullah Oğuz imzalı Mezarlık isimli bir dizide rol alacak. Oyuncu, bu dizide bir polisi oynayacak.

Birce Akalay’ın Netflix için çekilen dizisi Kuş Uçuşu ise henüz yayınlanmadı. Oyuncu, her ne kadar ekranda olmasa da boş durmuyor.

Birce Akalay’ın tek mesleği oyunculuk değil artık! Zira Akalay, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü ve kendisinin çizimlerini yaptığı mücevherlerle bir marka ortaya çıkardı.

Birce Akalay'ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu! 11

Oyuncunun, hazırlık aşamasında atölyede çizimlerini göstererek ustalarla birlikte çalıştıkları anları takipçileri instagram sayfasından görmekteydi.

Birce Akalay, zarif ve kendine özgü modellerle beğeniye sunduğu mücevher tasarımlarının markasını “Birce fine jewellery” olarak belirledi.

Birce Akalay'ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu! 12

Bir süredir sosyal medya hesabından yakın dostları, tanınmış kişiler ve ünlü isimlerin de kendisine destek amaçlı mücevherlerle verdiği pozları yayınlamakta oyuncu.

Birce Akalay’ın oyuncu dostları da onu yalnız bırakmıyor. Son olarak Nur Fettahoğlu ve Suzan Kardeş de Akalay’ın tasarımları ile poz verdi.

Birce Akalay'ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu! 13

Nur Fettahoğlu’nun adeta ortaçağın Avrupa’sının resimlerindekini andıran pozu büyük beğeni toplarken oyuncu, meslektaşı Birce Akalay’a destek olmak için kendi sayfasından bu fotoğrafı paylaştı. Akalay’ın çizimini yaptığı bir broş ve küpeleri takan Fettahoğlu, “Bircem” notuyla bir kalp de bıraktı paylaşımına.

Birce Akalay'ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu! 14

Şu sıralar Aziz dizisiyle ekranlara gelen Suzan Kardeş de Birce Akalay’a destek veren ünlü isimler arasında. Oyuncu, Akalay’ın tasarımlarıyla aşağıdaki pozu verdi…

Birce Akalay'ın mücevher markası için ünlüler seferber oldu! 15