Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay’ın ölümden döndüğü ortaya çıktı! Oyuncu, son mesajıyla yüreklere su serpti!

Birce Akalay’ın ölümden döndüğü ortaya çıktı! Oyuncu, son mesajıyla yüreklere su serpti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Son olarak atv ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisinde oynayan ünlü oyuncu Birce Akalay’dan kısa bir süre önce ciddi bir rahatsızlık geçirdiği ortaya çıktı.

Şu sıralar Kanal D’de Enis Arıkan ile birlikte ‘Benimle Söyle’ yarışmasını sunan Akalay’ın kalp kasına yerleşen bir virüsten dolayı zor günler geçirdiği, hastaneye kaldırıldığı ve kritik günler yaşadığının ortaya çıkmasının ardından, hayranları büyük endişe duydu.

Yakınları tarafından gizlilik içinde geçirilen süreçten sonra Akalay’ın iyi olduğu öğrenildi. Birce Akalay, olayın duyulmasından sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Hepinizi görüyorum ve kalbimden teşekkür ediyorum. Benim de sizi çok sevdiğimi unutmayın. Artık gayet iyiyim. Geçti gitti..” notunu yazdı.

Akalay, gelen mesajlar ve yorumlar karşısında da son olarak aşağıdaki mesajı paylaştı ve hayranlarının ve sevenlerinin içini rahatlattı:

Kelebeğim kolumda değil,
Kalbimde.
Her şey yolunda,her şey güzel.
Tek bir yol var bu hayatta yaşamı değerli kılan o da “SEVGİ”
Net bilgi.
?

Birce Akalay'ın ölümden döndüğü ortaya çıktı! Oyuncu, son mesajıyla yüreklere su serpti! 7