Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın yeni dizi gizliliği ve yeni markasıyla ilgili büyük heyecanı!

Birce Akalay’ın yeni dizi gizliliği ve yeni markasıyla ilgili büyük heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu isimli dizide yıllar sonra İbrahim Çelikkol ile yeniden buluşan Birce Akalay, 19 Haziran 1984 doğumlu. Oyuncu 37. yaş gününü kutluyor. Hayranlarından da birçok mesaj alan ve sosyal medyada arkadaşlarının da doğum gününü kutladığı Birce Akalay, tüm hediyeleri de LÖSEV’e bağışlayacağını açıkladı. Akalay, hayranlarının LÖSEV’e yapacakları bağıştan daha kıymetli bir hediye olmayacağını da söyledi.

Çocuk istismarına yönelik olarak sosyal mesaj de veren oyuncu, “Çocukların konuşması çok önemli. Onların yanında olmak çok önemli” diye konuştu. Saadet Öğretmen Çoçuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin bir organizasyonuna da katılan oyuncu, ülkemizin en önemli sorunlarından birisinin çocuk istismarı olduğuna vurgu yaptı.

Bu tür çabaların önemli olduğuna işaret eden oyuncu, bu konu hakkında çaba gösteren insanların yanında olmak gerektiğini, onlara güç vermenin zorunlu olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Çekimlerimizi bitirdik, şimdi yeni şeylerle uğraşıyorum. Bir tatil yapıp sonra tekrar gelip çalışmaya başlayacağım” diyerek de yaz döneminde çalışacağının mesajını verdi.

Kuş Uçuşu isimli diziden detay vermek istemeyen oyuncu, “Çekimlerimiz çok keyifli geçti, projenin hala gizliliği devam ettiği için çok bir şey söyleyemiyorum” demekle yetindi.

8 bölüm olarak hazırlanan dizide Akalay ve Çelikkol dışında; Miray Daner, İrem Sak, Defne Kayalar ve Enver Ceyhan da bulunuyor.

Kendi markasıyla ilgili de çalışmalar yaptığını anlatan Birce Akalay, Eylül ayında lansman yapmayı düşündüklerini de anlattı. Akalay’ın yeni markasının ismi Birce Fine Jewellery… Yeni marka oluşturan ünlü oyuncu, bu marka adıyla kendi tasarımlarından oluşan takı ve mücevher tasarımlarını meraklılarıyla buluşturacak…