Ana sayfa Sosyal Medya Biri hayalci, diğeri rasyonel! Alina Boz ile Deniz Can Aktaş hayata çok farklı bakıyor!

Biri hayalci, diğeri rasyonel! Alina Boz ile Deniz Can Aktaş hayata çok farklı bakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki başarılı oyuncu Alina Boz ile Deniz Can Aktaş, hem dizi projeleri ile gündemde yer alıyor hem de Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filmindeki partnerlikleri ile konuşuluyor.

Deniz Can Aktaş, Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisiyle TRT1 ekranında yer alıyor. Alina Boz ise, çarşamba günleri Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı ile televizyon ekranına geri dönüş yaptı. İki oyuncunun geçen yılın son aylarında çekilen Bandırma Füze Kulübü’nde partner olmaları da hayranlarını çok mutlu etmişti.

Filmin 21 Ekim’de vizyona girmesinin ardından Onedio’nun youtube kanalına konuk olan ikili, iyi bir uyum sergilerken, sözleriyle farklılıklarını da ortaya koydu. Hayal kurma konusunda Deniz Can Aktaş, realist birisi olarak gözükürken, Alina Boz ise çok farklı bir pencereden bakıyor.

Biri hayalci, diğeri rasyonel! Alina Boz ile Deniz Can Aktaş hayata çok farklı bakıyor! 7

Bandırma Füze Kulübü filminde canlandırdığı karakterden bağımsız birisi olduğunu belirten Deniz Can Aktaş, “Karakterim umut dolu ve hayalleri ile yaşayan bir genç. Ben biraz daha rasyonel birisiyim. O kadar büyük hayaller kurmuyorum” diye konuştu.

Alina Boz ise, partnerinden çok daha farklı düşünüyor. İnsanın bir hayal kurmasının, onu gerçekleştirmeye yönelik bir adımı olarak gördüğünü anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Ben bir hayali kurarsan başarmanın yarısına eriştiğine inanıyorum. Hatta hayallerimi not alarım. Batıl inanç gibi bir şey belki de… Hayallerimi yazınca belki gerçekleşir diyorum. Bu arada, not aldığım ve yıllar sonra gerçekleşen böyle gerçekleşen hayallerim de var.”

Alina Boz, hayal kurmaya ve bunun gerçekleşeceğine inanan birisi. Ancak Deniz Can Aktaş daha bilime yakın düşünüyor ve hayallerle yaşamıyor.