Ana sayfa Dizi Haberleri Biri ölecek ama kim? Çarpışma dizisinde Veli’nin hedefindeki isim hangisi?

Biri ölecek ama kim? Çarpışma dizisinde Veli’nin hedefindeki isim hangisi?

tarafından zk zk

Show TV’nin Çarpışma dizisinde bu akşam heyecanlı gelişmeler yaşanacak… Veli, Cemre, Kadir, Zeynep ve Kerem işbirliğini bozmak için yeni planlar peşinde…

Yapımcılığını Ay Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Ahmet Katıksız-Ufuk Hakan Eren’in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Biri ölecek ama kim? Çarpışma dizisinde Veli'nin hedefindeki isim hangisi? 8

Usta oyuncu Şebnem Sönmez, Kadir Adalı’nın annesi ‘Asiye’ karakteri ile bu bölümden itibaren diziye dâhil oluyor. ‘Çarpışma’nın etkileyici sahneleri, yükselen gerilimi ve ters köşe sürprizleriyle izleyicilerini bu akşam yine ekrana kilitleyecek 8. bölümünün konusu şöyle; Veli’nin hastaneden kaçırılması, Kadir’in annesini bulma umutlarını törpülemiştir. Kadir annesiyle ilgili, içini sadece Zeynep’e döker. Zeynep, Kadir’i tekrar ayağa kaldırmak için onu cesaretlendirir. Kadir’le Zeynep arasındaki mesafeler yavaş yavaş kısalmaya başlarken, Cemre ile Kerem arasındaki çekimin gücü de her geçen gün artmaktadır.

Biri ölecek ama kim? Çarpışma dizisinde Veli'nin hedefindeki isim hangisi? 9

Aile olmanın verdiği mutluluk ise, hepsinin yüzüne tebessüm olarak yansımıştır. Canını yakanların, canını yakmaya kararlı olan Veli ise ilk hamlesini yapar. Adalı’ya telefonla ulaşır ve annesi ile ilgili sarf ettiği sözlerle Kadir’i en hassas olduğu yerden vurur. Kadir, Veli’nin artık eskisinden çok daha tehlikeli olacağının farkındadır ve herkesi uyarır. Veli, Demir’le de işbirliği yapar ve adamlarına Yakup ile Meral’i kaçırmaları talimatını verir. Cemre’nin sabırsızlıkla beklediği gün gelmiştir. Demir ve Belma’yla yüz yüze, söz söze hesaplaşır. Adalı’da, bir yandan Veli’nin diğer yandan da emniyetteki köstebeğin peşindedir. İyiden iyiye bilenen Veli’nin hedefinde artık sadece Kadir ve Zeynep değil, Cemre ve Kerem de vardır. Veli, kurduğu plan ile Adalı’ya, Zeynep’e, Cemre’ye ve Kerem’e hayatları, aileleri ve sevdikleri üzerinden şimdiye kadar hiç görülmediği kadar ağır ve acımasız şekilde saldıracaktır.

“Çarpışma” bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!