Ana sayfa Dizi Haberleri Birincilik beklerken Kardeşlerim dizisinde beklenmedik büyük şok!

Birincilik beklerken Kardeşlerim dizisinde beklenmedik büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Kardeşlerim dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor ama yaşanan reyting şoku da dikkatlerden kaçmıyor… atv ekranlarında beğeni toplayan dram dizisi Kardeşlerim’in dün akşam 11. bölümü yayınlandı.

Heyecanlı ve duyguların yüksek olduğu bir bölüm daha bitti ve izleyiciler yine ekrana kilitledi… Kardeşlerim dizisinin 11. bölüm reytingleri ise şaşkınlık yaşattı. Son haftalarda tüm kişiler kategorisinde çok iyi sıçrama yapan Kardeşlerim, bir miktar gerileyince birinciliği da kaptırdı.

Gönül Dağı dizisinden son haftalarda birinciliği alan, tüm kişiler kategorisinde zirveye adını yazdıran Kardeşlerim, bu hafta yaşanan düşüş ile birlikte zirveyi de kaybetti. Total ve ABC1’de ikincilikler elde eden atv dizisi, AB grubunda ise 4.sırada yer aldı ki, bu da ciddi bir düşüş anlamı taşıyor.

Birincilik beklerken Kardeşlerim dizisinde beklenmedik büyük şok! 7

Birincilik beklerken reyting şoku yaşayan Kardeşlerim dizisinde hikaye de izleyicileri cezbetmeyi sürdürüyor. Asiye’nin Doruk’a aşkını itiraf ettiği 11. bölüm duyguların da yükseldiği sahnelerle doluydu.

Hikayesi ile ve genç oyuncuların iyi performansları ile öne çıkan Kardeşlerim dizisinde 12. yeni bölüm 8 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak. Bakalım atv dizisi yeni haftada tüm kişiler kategorisinde birinciliği rakibinden geri alabilecek mi?

İşte Kardeşlerim dizisinin 12. bölüm fragmanı: