Ana sayfa Sosyal Medya Birisi Eda Ece’ye bir şey yaparsa, hesabı Şevval Sam soracak!

Birisi Eda Ece’ye bir şey yaparsa, hesabı Şevval Sam soracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin iki başrol oyuncusu Eda Ece ile Şevval Sam, beş yıldır birlikte aynı sette yer alıyor. Artık birbirlerini çok yakından tanıyan ve iyi de bir dostluk kuran iki oyuncu Kamera Arkası programına konuk oldu.

Eda Ece ve Şevval Sam, gelen sorularda birbirlerini ne kadar tanıdıklarını gösterdiler… Gözünü kırpmadan kavgaya ikilinin de katılacağı ortaya çıkarken, Şevval Sam, “Ona birisi bir şey yapsın affetmem” diye konuştu. Eda Ece ise “Ben de seni affetmem” ifadesini kullandı.

Stresli durumlarda ortaya bir şaka atarak çözen kişinin de Eda Ece olduğu anlaşıldı. En stresli ve sinirli olduğu zamanlarda Şevval Sam’ın ise şarkı söylediği ve dans ettiği ortaya çıktı.

Şevval Sam, “En stresli anında en komik şakalarını yapar. Onun stresli hali en komik halidir” diye konuşarak Eda Ece hakkında önemli bir detay paylaştı.

Davetsiz misafiri ikisi de seviyor. Bir ünlüye takıntılı olma konusunda Şevval Sam, böyle bir durumunun olmadığını belirtti. Eda Ece de kendisinin de kimseye takıntısı olmadığını anlattı.

Bir adaya düşse Şevval Sam’ın açlığa daha dayanıklı olması nedeniyle onun hayatta kalacağını Eda Ece ifade etti. İkisi de öfke nöbeti yaşamıyor.