Ana sayfa Sosyal Medya Birkan Sokullu hem aşkta hem işte kazanıyor!..

Birkan Sokullu hem aşkta hem işte kazanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ‘25. Altın Objektif Ödülleri’ önceki gece düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

TRT1’in izlenme rekorları kıran dizisi ‘Masumlar Apartmanı’ gecede ‘Yılın En İyi Dizisi’ ödülünü alırken dizinin başrol oyuncularından Birkan Sokullu’da ‘Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu.

Birkan Sokullu hem aşkta hem işte kazanıyor!.. 8

Birkan Sokullu ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Masumlar Apartmanı, hem mesleki hem de kişisel açıdan kariyerim için çok özel bir çalışma oldu. Buradan herkese teşekkür ederim” dedi. Meslek hayatında parlak günler geçiren yakışıklı oyuncunun aşk hayatında da her şey yolunda görünüyor.

Birkan Sokullu hem aşkta hem işte kazanıyor!.. 9

Birkan Sokullu 2019 yazından itibaren iş insanı Kemal Gürkaynak’ın kızı Eda Gürkaynak ile aşk yaşoyor. Magazin basının da yer alan haberlere göre oyuncu aileye girdi. Birkan Sokullu, sevgilisinin anne babası, ablası Lara ve eniştesi Adil Mert Baykal ile tanıştı. Sevgilisinin ailesine mangal partisi veren oyuncu, kolları sıvayıp mangal başına geçti. Sokullu, tüm aileye hamburger köftesi pişirip ziyafet çekti.