Ana sayfa Sosyal Medya Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti…

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin Ramo dizisi, dün akşam yayınlanan 40. bölümüyle ekrana veda etti. İzleyenlerin final kararına tepkisi büyük oldu. Eleştirilerin odağındaki kanalın, neden böyle bir karar verdiği ise kimse tarafından anlaşılamadı! Reytingleri kötü olmayan, orta düzeyde olan Ramo dizisi için verilen bu karar, izleyiciyi derinden üzdü.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başarılı performanslarıyla hayat verdikleri Ramo ve Sibel’in mutlu sonları ise herkesin içini rahatlatan bir veda oldu. Aksiyon sahnelerinin yoğun olduğu son bölümde, büyük patronlar da Ramo tarafından öldürüldü.

Alınan final sonrası macerası da hızlandırılmış bir şekilde bittiği için son bölümde olayların bir anda çözülmesi ve tek tek tüm patronların öldürülmesiyle final yapıldı.

BKM imzalı Ramo’nun böyle bir sonu haketmediğini düşünen izleyenler için veda hüzünlü oldu. Yine de giderayak reytingleriyle her kategoride ilk 10 içinde yer almayı başardı dizi.

Ramo’nun final bölümü tüm kişilerde 6. sırayı elde ederken, AB’de 9. olun dizi ABC1’de ise günü 7. sırada tamamladı.

Bu arada oyunculardan da final bölümü yayınlanırken veda paylaşımları geldi. Murat Yıldırım, hem twitter’dan hem de instagram hesabından veda paylaşımları yaptı.

Oyuncu, ekiple ve partneri Esra Bilgiç ile çekilen fotoğraflarını da paylaştı. Murat Yıldırım, veda notuna “Biz büyük bir aileyiz. Ramo ailesi. Bugün itirabi ile ailenin bireyleri farklı yerlere gidecekler ama gönlümüz hep birlikte olacak” notuyla, iki sezondur süren dizinin setinde kurulan dostluklara da dikkat çekti.

Yıldırım’ın mesajını ayrıca İngilizce ve Arapça da yazdığı görülüyor. Yabancı hayranlarını da unutmayan Murat Yıldırım’ın veda paylaşımları ise şöyleydi:

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 13

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 14

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 15

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 16

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 17

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 18

Bitti ama beraberiz! Murat Yıldırım, Ramo ailesine böyle veda etti... 19