Ana sayfa Sosyal Medya Biz demiştik, Fox TV’nin kararı Zümrüdüanka’ya final yaptırır diye! Bile bile lades buna denir!

Biz demiştik, Fox TV’nin kararı Zümrüdüanka’ya final yaptırır diye! Bile bile lades buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ – Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisi, bu hafta itibariyle yeni günü olan Çarşambaları yayınlanmaya başlandı. Dün akşam Fox TV ekranında 20. bölümü izleyicilerle buluşan dizinin reytingleri beklendiği gibi oldukça düşük geldi… Sıralamada ilk 10’a girmek şöyle dursun, bir hayli gerilere giden Zümrüdüanka, kemik izleyici kitlesinden de fire verdi.

Cumartesi akşamları ortalama sonuçlar alan ve idare eder bir pozisyondaki dizi, yerini Sen Çal Kapımı dizisine kaptırdı. Fox TV’nin önceki hafta aldığı karar sonrasında Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in dizisinin bu yer değişikliği kararı ile kurtulduğunu yazmıştık. Tam da dediğimiz gibi çıktı. Sen Çal Kapımı, yeni gününde reyting yükseltti ki, bu Fox TV adına doğru bir karar olarak duruyor.

Ancak Çarşamba akşamları Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Benim Adım Melek ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile yarışamayan Zümrüdüanka, düşük reytinglerle 20. bölümü tamamladı.

Daha önce de değerlendirme yazılarımızda belirttiğimiz gibi böyle güçlü rakiplerle Zümrüdüanka’nın mücadele etmesi imkansızdı ve öyle de oldu. Bir de hikayede ilgi çekelim derken, birçok yanlışa imza atılması da tüm bunlara tuz biber ekti.

Zümrüdüanka’nın hayranları bir bir diziyi terk ederken, Son Yaz dizisinden gelecek haberleri bekleyin. Zira, Son Yaz dizisinin fragmanları yayınlanmaya başladıktan sonra Fox TV’nin vazgeçeceği en muhtemel dizisi Zümrüdüanka olacaktır.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisini buluşturan dizi dün akşam totalde 3 reyting alarak 18. oldu. AB grubunda 1.67 reyting ile 27. sırayı elde eden dizi, ABC1 grubunda ise 2.18 reyting ile 26. durumda bulunuyor…

Sonuç olarak, ne Zümrüdüanka’ya yeni bir gün verilir, ne de uzun bir bekleme süresi… Son Yaz dizisi yayına hazır ise, Zümrüdüanka’dan vazgeçmek için reyting düşüşü de sebep olarak ortaya konur ve iş tamamlanır…