Ana sayfa Dizi Haberleri Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur’un oyuncuları bakın neler yapıyor?

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur’un oyuncuları bakın neler yapıyor?

tarafından zk zk
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, sezon finalinde büyük bir katliama sahne olmuş ve yeni sezonda kimin ölüp kimin kaldığı sorusuyla izleyiciyi başbaşa bırakıp gitmişti.

Yeni sezon için nefeslerini tutan izleyiciler merakla ilk bölümü beklerken, Çukur’un oyuncuları, yaz tatilini keyfini sürüyor.

Habertürk’ten Arif Hür’ün haberine göre, haziran ayının sonunda Amerika’ya giden ‘Çukur’un Sena’sı Dilan Çiçek Deniz tatilini tüm hızıyla sürdürüyor. Sevgilisi Furkan Andıç’ın da kendisine eşlik ettiği güzel oyuncu Kaliforniya’da romantizmin tadını çıkartıyor.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 20

New York’un ünlü Times Meydanı’nı karış karış gezen ünlü oyuncu, vintage gözlükleriyle ilgi odağı oldu.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 21

Dilan Çiçek Deniz’in Kalifornia, Los Angeles, Las Vegas ve New York başta olmak üzere pek çok eyaleti gezdiği öğrenildi.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 22

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, Çukur’un sezon finali yapmasının ardından ’12 Numaralı Adam’ adlı oyunun turnesi kapsamında Avrupa’ya çıktı. İlk durağı Almanya’nın Nürnberg şehri olan Köstendil’e sevgilisi Cansu Tosun’un yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 23

Erkan Kolçak Köstendil’in bir sonraki durağı İspanya’nın gözde adası İbiza oldu.

“12 Numaralı Adam” adlı oyununu Avrupa’nın Zürih, Mannheim ve Berlin gibi şehirlerinde sahneleyen Köstendil, oyununun Türkiye’den önce Avrupa’da sahnelemesini, “Sınır dediğimiz şeyin aslında olmadığını gördüm. Senden, kendinden bir hikayeyi gidip dünyanın öbür ucundaki insanlarla paylaşabiliyorsun” sözleriyle anlattı.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 24

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, tatilinin bir kısmını Göcek’te geçirdi.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 25

Çukur dizisinin ‘Medet’i Mustafa Kırantepe’nin tatil rotası Balkanlar oldu. Eşi Gülay Kırantepe ile Sırbistan’a giden ünlü oyuncu daha sonra Muğla’nın Datça ilçesine geçti.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 26

Rıza Kocaoğlu’nın kız kardeşi Gözde Kocaoğlu, Mercan adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Çeşme’de tatil yapan ünlü oyuncu bu yaz döneminde dayı olmasının mutluluğunu yaşıyor. Kocaoğlu, vaktinin büyük bir bölümünü yeğeniyle birlikte geçiriyor.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 27

Dizinin ‘Sultan Ana’sı Perihan Savaş’ın önceliği ise ailesi oldu. Manisa’nın Turgutlu ilçesine giden usta oyuncu kısa bir tatilin ardından yeniden İstanbul’a döndü.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 28

‘Meke’ karakteriyle izlediğimiz genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Aytaç Uşun tatil için tercihini Assos’tan yana kullandı.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 29

Assos tatili sonrası İstanbul’a dönen ve vaktinin büyük bir bölümünü spor spikeri sevgilisi Mutlu Ulusoy ile birlikte geçiren genç oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyor.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 30

Dizide, Kahraman Koçovalı’nın eşi Nedret’e hayat veren Zeynep Kumral, yaz dönemini çalışarak geçirenlerden. Human Oyunculuk Atölyesi’nde gençlere oyunculuk eğitimi veren Kumral, çeşitli seminerler düzenlemeyi de ihmal etmiyor.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 31

Ünlü oyuncunun en büyük hobilerinden biri de kaykay (skateboard) yapmak. Geçtiğimiz yıl kaykay’a merak saran Zeynep Kumral, “Geçen sene elimde nasıl tutacağımı bilmediğim şeyin üzerine şimdilerde rahatlıkla ve korkmadan çıkıyor olmam beni mutlu ediyor. Düşmek bile çok eğlenceli” diyerek yeni tutkusundan bahsediyor.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 32

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

‘Celasun’ karakteriyle izlediğimiz Kubilay Aka ise yaz tatilinde sık sık yamaç paraşütü yaparak yeni sezon öncesi stres atıyor.

Biz meraktan çatlıyoruz, Çukur'un oyuncuları bakın neler yapıyor? 33

‘Çukur’un Akşın’ı İlayda Alişan ise Alaçatı’da görüntülendi.