Ana sayfa Dizi Haberleri Bize böyle sahnelerle gel Hercai!

Bize böyle sahnelerle gel Hercai!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hercai dizisi izleyicileri çatışmalardan, olaylardan ve entrikalardan bıktı… Reyyan ve Miran’ın aşkını doyasıya yaşadığı sahnelere sarıldı. Böyle sahneler gördüğü zaman da başa sarıp tekrar tekrar izliyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in uyumları ve performansları dizinin her bölümünün dikkatle takip edilmesini sağlıyor.

Hercai 27. bölümden 2. fragmanda da bu sahnelerden var. Yani 27 Aralık Cuma akşamı izleyicilerin mutlu olacağı aşk sahnelerinin gelişinin haberi verildi. Hercai izleyicileri bu durumdan çok memnun. Zira onlar ReyMir’in mutlu olmasını, ekranda kavga değil aşk sahnelerinin çoğalmasını bekliyor.

Hercai dizisinin 27. bölüm 2. fragmanının yayınlanmasından sonra heyecanlı bekleyiş daha da arttı. Sezen Aksu’nun ‘Olmaz Olsun’ şarkıcı da aşk sahnelerine çok iyi gitti.

“Bu fragmanda aşk var. Umarım küsmeceli, kovalamacalı bölümler olmaz artık” diyor Hercai izleyicileri. Miran ve Reyyan’ı sevenler onların ayrı düşmelerini değil, bir arada mutlu olmalarını ve bunun da ekrana yansımasını istiyor.

Bir Hercai hayranı, “Nasıl da mutlu ediyor insanı şarkı. Fragmanı tekrar tekrar başa sarıp bakıyorum” diyerek iki karakterinin aşkına tutuklu kaldığını belirtiyor.

“Bize bunlarla gel Hercai” diye seslenen dizi takipçileri, bu bölümde ağlama, isyan ve bağırma yerine aşk olsun isteğini sosyal medyada dile getiriyor.

Bakalım Cuma günü izleyicilerin istedikleri gibi bir bölüm mü olacak, yoksa olaylar ve kavgalar arasında Miran ve Reyyan’ın aşkı kısacık mı yer alacak?