Ana sayfa Dizi İzle Bize yeni gelin geliyor! – Sen Anlat Karadeniz 33. Bölüm

Bize yeni gelin geliyor! – Sen Anlat Karadeniz 33. Bölüm

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 33. yeni bölümü 5 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecanlı sahnelerle doluydu. Dizinin 33. bölümünden önemli sahneler ise youtube resmi hesabından paylaşıldı.

Videodan 33. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 33. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle.

Karadeniz’e sığınan Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir’in peşine düşer. Nefes Tahir’i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak?

Nazar, ailesini tercih edip Murat’a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar’ın kapısına dayanan Murat’a Nazar ne cevap verecek?

Tahir’den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?

Sen Anlat Karadeniz
Ben Anlatınca Deli diyorlar

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)