Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 44. Bölümünde Fikri herkesi ters köşe yapıyor

Bizim Hikaye 44. Bölümünde Fikri herkesi ters köşe yapıyor

tarafından ker_def

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldığı dizinin 44. bölümü 25 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Fox TV’de ekrana gelecek. Bu bölümde Fikri yine herkesi şaşkına uğratacak. Reha Özcan’ın muhteşem oyunculuğu da bir kez daha izleyicileri mest edecek.

Yeni bölümü merakla beklenin Bizim Hikaye’nin 44. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Fikri, kayıptır ve çocuklar onu aramaktadır. Fikri’nin akıl hastanesinde ortaya çıkması herkesi şaşırtacak. Filiz hemen fırçasını orada atıyor…

43. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar…

Filiz bir yandan Barış’ın hareketlerine anlam vermeye çalışırken, bir yandan da ailesinin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Barış ise sürekli Filiz’in yanında gördüğü Selim’i kıskanmaktan kendini alamaz. Bir yandan Filiz’e yakınlaşmak için kavrulsa da, diğer yandan Selim’le birlikte olduğu şüphesi içini kemirmektedir. Barış’ın anlam veremediği gelgitli tavırları Filiz’in de dengesini bozmaya başlar. Bu süreçte Filiz’in yanındaki en büyük destek Selim’dir. Selim kendi duygularını bir kenara bırakarak Filiz’in hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapar. Tüm bunların yanı sıra bir süredir Fikri’den de haber alınamamaktadır.

Filiz, bu konuda Selim’in yardımını ister. Selim Fikri’yi araştırırken Filiz’i şok edecek bir gerçeğe ulaşır. Filiz’in öğrendikleri Elibol’ların hayatını bir kez daha alt üst edecektir.