Ana sayfa Dizi İzle Bizim Hikaye 47. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Bizim Hikaye 47. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

tarafından ker_def

FOX TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Bizim Hikaye, bu hafta resmen ateş gibi sahnelerle geliyor! Dizinin 47. bölümünden ‘çok özel ön izleme’ ismiyle yeni bir tanıtım yayınlandı.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde uzun süredir aralarında büyük bir çekim olan Rahmet ve Deniz, artık duygularını saklamayacak.

Bir partide Deniz’i dans ederken gören Rahmet, yanına gidip onu öpmeye başlıyor.

Bir süredir Barış ve Filiz aşkının engellere uğraması, izleyiciyi kızdırıyordu. Barış, şimdi Filiz’i yeniden elde etmek için çabalasa da diziye yeni bir aşk gerekiyordu.

Bu da Rahmet’e kısmet oldu! Çalıştığı okulda okuyan Derin ile yakınlaşan Rahmet, Derin’in ablası Deniz’e de içten içe tutulmaya başladı. İkili arasındaki oyunlar, takipler, itişmeler, aslında ikisinin de bu aşka çoktan düştüğünü gösteriyordu.

Ancak bir türlü kendilerine de birbirlerine de itiraf edemiyorlardı. Bizim Hikaye’nin yeni bölümünde Rahmet, artık yüreğinin sesini dinleyecek.

Deniz’le konuşurken yanlarına gelen Derin’e de bir anda her şeyi itiraf edip kurtulacak.

Barış ve Filiz aşkı şu sıralar dizide yerini Rahmet ve Deniz aşkına bırakmış görünüyor! Dizinin takipçileri de Rahmet ve Deniz’i yakıştırmaya başladılar. Şimdiden bu aşk ile ilgili gelişmeleri merakla izliyorlar ve sosyal medyadan da yorumlar yapıyorlar.