Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 59. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fikri’nin cinliği yine ortalığı karıştırıyor

Bizim Hikaye 59. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fikri’nin cinliği yine ortalığı karıştırıyor

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin 59. yeni bölümü 28 Şubat Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair bilgiler gelmeye başladı. Geçtiğimiz 58. bölümden sonra Nihal karakteriyle ilgili izleyicilerin isyan ettiği detaylar vardı. Konunun ayrıntılarını haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Bizim Hikaye dizisinin 59. yeni bölümünde neler yaşanacak? Yayınlanan ilk fragmanda bazı ayrıntılar var. Hikmet’in dedesi ortaya çıkıyor ve bütün mirasını ona bırakmak istiyor. Fikri ise bu durumu hemen avantaja çevirmenin derdine düşüyor.Ancak Hikmet’in 18 yaşında olması gibi bir durum var ki, bu konuda dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Hikmet’in dedesi Recai Bey karakterine Can Kolukısa hayat verecek. Fikri’nin Recai beye karşı oyunu ise izleyicileri keyiflendirecek. Videodan 59. bölümden 1. fragmanı izleyebilirsiniz.

BİZİM HİKAYE İZLEYİCİLERİ KIZDIRDI

Fox TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Bizim Hikaye dizisi, izleyiciyi kızdırdı! Barış’ın oğlunun annesi ve eski eşi Nihal’in hikayeden çıkmasını isteyen izleyiciler, sosyal medyadan isyan ediyor! Filiz ve Barış’ın arasına sürekli birilerinin girmesinden çok sıkılan izleyici, Nihal meselesinin de son bulmasını istiyor.

Kardeşi Merve sayesinde mezardaki cesetten yapılan DNA testinden sonra Nihal, Barış’ın öldüğüne inanmıştı. Ancak yeni bölümde oğlunu görmek için parka giden ve düştüğünü görünce koşup yanına giden Barış, büyük bir hata yaptı.

Savaş, Merve’nin ve babasının telkinlerine karşın, annesine babasını gördüğünü söyledi. İçinde Barış’ın yaşadığı kuşkusu bitmeyen Nihal, tüm ipuçlarını bir araya getirip yeniden Barış’ın yaşadığına inanmaya başladı.

Hikayenin devamında ne olacak merak konusu ancak sosyal medyada izleyiciler, Nihal’in artık gitmesini istiyor.

Filiz ve Barış’ın başındaki onca bela arasında bir de Nihal ile uğraşmaları, izleyenleri artık sıkıyor.

Filiz ve Barış sahnelerinin daha çok olmasını isteyen ve Nihal meselesinin uzatılmasına kızan izleyiciler, eleştiri mesajları yayınlıyor.

Dizinin sevilmeyen karakteri Nihal’in bundan sonraki adımı merak edilirken, bir an önce ümidini kesip gitmesini isteyen izleyiciler, sosyal medyadan da yorum yağdırıyorlar.

Bu arada dizinin 58. bölüm final sahnesinde Barış, kimliği ortaya çıkmasın diye gizlenirken, Tufan’ın kahvesinde kumar oynatılırken polisin geldiğini söylemek için kahveye gitti. Ancak o sırada baskın yediler.

Cemil, Barış’ın orada olduğunu görünce şaşırıp kaldı. Cemil, Barış’ı bu durumdan kurtarabilecek mi merak konusu…

YAPIM: MED YAPIM
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS

Oyuncular:
Filiz: Hazal Kaya
Barış: Burak Deniz
Fikri: Reha Özcan
Rahmet: Yağız Can Konyalı
Hikmet: Nejat Uygur
Kiraz: Zeynep Selimoğlu
Fikret: Alp Akar
İsmet: Ömer Sevgi