Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 60. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Barış hapisten çıkabilecek mi?

Bizim Hikaye 60. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Barış hapisten çıkabilecek mi?

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin 60. bölümünde Filiz, hiç beklemediği olayların içine düşüyor! Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümü merakla beklenmekte. Yeni bölümde neler olacak? Bizim Hikaye dizisi 60. bölümünden 3. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Filiz başlarına gelen her şeye rağmen Nihal’in oyunlarına karşı dimdik ayakta kalmaya ve dağılan ailesini yeniden bir araya getirmeye kararlıdır ama bunu yapmak için önce Barış’ı hapisten çıkarmak, sonra da üst üste binen borçlarla mücadele etmek zorundadır.

Rahmet’le olan sorunları ise giderek büyümektedir. Rahmet, giderek ablasıyla Deniz arasında daha çok sıkışmaya başlar ve ipler kopar. Darmadağın hale gelen kardeşini tutan ise yine Filiz olacaktır.

Tüm bunlar olurken Fikri ise hala Hikmet’in dedesinden kalacak mirasın peşindedir ancak olaylar hiç beklenmediği şekilde gelişir ve eğlenceli başlayan gün Fikri ve çocuklar için kabusa dönüşür.

Filiz ise onların başına gelenlerden habersiz, heyecanla Barış’ın kurtulmasını beklemektedir. Ufak sorunlarla da olsa her şey beklendiği gibi gitse de, felaket onları en hazırlıksız oldukları yerden yakalayacaktır.

BİZİM HİKAYE Yeni Bölümüyle 7 Mart Perşembe 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: MED YAPIM
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS

Oyuncular:
Filiz: Hazal Kaya
Barış: Burak Deniz
Fikri: Reha Özcan
Rahmet: Yağız Can Konyalı
Hikmet: Nejat Uygur
Kiraz: Zeynep Selimoğlu
Fikret: Alp Akar
İsmet: Ömer Sevgi