Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi, güldüre güldüre çalım atıyor! Ters köşeler ardı ardına gelecek!

Bizim Hikaye dizisi, güldüre güldüre çalım atıyor! Ters köşeler ardı ardına gelecek!

tarafından ker_def
Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye dizisi, yeni bölümüyle kahkahalar attırmaya hazırlanırken, bir yandan da yine olmadık işlerle şaşırtacak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizide, Fikri’nin Murtaza’nın yeğenini kaza ile öldürmesinden sonra Tekirdağ’a kaçan Elibollar’ı burada yeni maceralar ve sürpriz gelişmeler bekliyor.

Zengin sandıkları amca oğullarının sahtekar çıkması bir yana, Fikri’nin aileden yıllardır sakladığı gerçekler de bir bir ortaya dökülecek!

Her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam eden Bizim Hikaye’nin 63. bölüm tanıtımında, Fikri’yi arayan Murtaza’nın önüne geleni yakaladığı sahneler ise ayrı bir gülmece konusu!

Bizim Hikaye dizisi, güldüre güldüre çalım atıyor! Ters köşeler ardı ardına gelecek! 7

Sosyal medyada tanıtıma yorum yapan izleyiciler, Cemil karakterinin her geçen gün daha da komikleşmeye başladığı görüşünde. Murtaza’nın yakalayıp ahıra getirdiği Rahmet’in yüzünün darbe aldığı dikkat çekerken, Elibollar’ın çevresindeki herkesin de birer birer yakalandığı anlarda komik diyaloglar da yaşanacak.

İşte Bizim Hikaye 63. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Elibollar ve Barış, Tekirdağ’a doğru yola çıktıklarında hayat onlar için hiç de kolay değildir. Barış’la Filiz zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da Minibollarla uğraşmaktadırlar. Çocuklar yaşadıklarından kötü etkilenmiştir ve sakinleştirilmeleri çok zordur. Barış onları tekrar normale döndürmek için ilginç bir oyun başlatır. Başlarda işe yarayan oyun sayesinde her şey kısa süreliğine yoluna girer. Tam tükendikleri noktada bu sefer de karşılarına Zihni’nin oğlu Ersin çıkar. Ersin pastırma işinden erken yaşta zengin olmuş tatlı bir gençtir. Tüm sıkıntıların üstüne onun ortaya çıkışı, Elibollar için ilaç gibi gelir. Her şey onlar için gerçek olamayacak kadar güzeldir. Bu sırada İstanbul’da da Murtaza deli gibi Fikri’yi aramaktadır ve kolay kolay vazgeçmeyeceği bellidir. Tufan, Çiçek ve Cemil, Murtaza’dan kurtulmaya çalışırken, en çaresiz kaldıkları anda imdatlarına sürpriz bir isim yetişir. Planları tam başarıya ulaşacağı sırada her şey bir kez daha alt üst olacaktır.