Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi izleyicilerinin içine büyük bir korku düştü!

Bizim Hikaye dizisi izleyicilerinin içine büyük bir korku düştü!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldığı Bizim Hikaye dizisi 34. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı.

17 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Bizim Hikaye dizisinde Filiz ile Barış’ın evlenip evlenmeyeceği merak konusu oldu.

Barış, arkadaşını Filiz’i istemek için eve getirmişti. Ancak babaanne Aysel, ‘Annen, baban nerede’ diyerek pek de razı olmayacağını göstermişti.

Ancak yeni bölümde izleyicileri etkileyecek yeni bir durum daha yaşanacak. Zeynep ile İsmet, uykudan bir türlü uyanamıyor. Çocuklara ne oldu? Fragmanda sadece Filiz’in telaşlı halleri ve Aysel’in büyük üzüntüsü var.

İzleyiciler diyor ki, “İsmet ile Zeynep’e bir şey olursa bu dizi mahfederim.”

Çocukların uyku ilacı içme ihtimali veya Aysel’in ilaçlarını yutmuş olma gibi bazı öngörülerde bulunan izleyiciler, bir hayli meraklandılar.

İzleyicilerin içine şimdiden büyük bir korku dolmuş durumda.

34. yeni bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Servet ve Ömer’in birlikte bir işler çevirdiğini gören Barış, olan biteni ortaya çıkarmakta kararlıdır. Ömer bu işin içinden de sıyrılmanın bir yolunu bulacak mıdır? Barış, Filiz’i Ömer’den uzaklaşması için ikna etmeye çalışır fakat Filiz işini kaybetmek istemez. Bu durum Filiz ve Barış arasında çeşitli sorunların doğmasına neden olur.

Fikri, yanına Şeyma’yı da alıp Şükran’ı aramaya koyulur. Şükran’a önce ÖMer mi yoksa Şeyma hanımın da yardımıyla Fikri mi ulaşabilecektir.

Herkes çocuk hizmetlerinden gelecek haberi heyecanla beklerken Aysel olaya el koymaya karar verir. Fikri’nin çaldığı parayı geri veremeyeceğini de anlayan Aysel onu affeder ama bu defa da oğlunda çok zor bir isteği vardır.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bizim Hikaye dizisi izleyicilerinin içine büyük bir korku düştü! 7

Tülay’ın hamile olduğunu öğrenen Tufan sevinçten havalara uçar. Bakmak zorunda kalacağı ailesi için daha çok para kazanmanın yollarını ararken başını belaya sokacaktır.

Çocuklar anneler gününde hem Aysel’e hem de Filiz’e tatlı bir sürpriz yaparak onları mutlu ederler. Hep birlikte Filiz’in anneler gününü kutlarken Şükran’la ilgili şoke edici haberler alırlar. Elibollar kendilerini yine karmaşık durumların içinde bulmak üzeredir…