Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde bir ayrılık daha mı var? Çiçek öldü mü?

Bizim Hikaye dizisinde bir ayrılık daha mı var? Çiçek öldü mü?

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 65. bölümü 11 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Yine izleyicileri ekran başına toplayan bir bölüm ekrana geldi.

Televizyon Gazetesi Detay – 65. bölümde dikkat çeken sahnelerden birisi de Çiçek’e araba çarpmasıydı…Dizinin takipçileri “Çiçek ölmesin, Cemil’e yazık olur” diyerek senaristlere mesaj yolladı.

Dizi izleyicileri Çiçek’in durumunu korkarak izlediler. “Çiçek bu dizinin çiçeği bizim için, onu çok sevdik” diyen bir dizi hayranı ölmemesini diledi. Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz. Çiçek’e ne oldu? sorusunun yanıtını 66. bölümde alabileceğiz.

Hayatının aşkını yeni bulmuş olan Cemil’in durumuna da dizi hayranları bir hayli üzüldüklerini belirttiler.Dizide Cemil’i Mehmetcan Mincinözlü, Çiçek karakterini ise Sahra Şaş canlandırmakta.

Bizim Hikaye 65. bölümde başka neler oldu?

Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter.

Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır. Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır. Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır.

Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar. Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.

Oyuncular:

Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi