Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Elibollar yeni sürprizlerle şaşkına dönüyor

Bizim Hikaye dizisinde Elibollar yeni sürprizlerle şaşkına dönüyor

tarafından zk zk

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları Bizim Hikaye dizisinde Elibollar, yeni bir maceraya çıkıyor!

Fikri’nin Murtaza’nın yeğenini yanlışlıkla öldürmesinden sonra Barış’la birlikte Tekirdağ’a giden Elibollar’ı orada bir sürpriz bekliyor.

Elibollar ve Barış, Tekirdağ’a doğru yola çıktıklarında hayat onlar için hiç de kolay değildir. Barış’la Filiz zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da Minibollarla uğraşmaktadırlar. Çocuklar yaşadıklarından kötü etkilenmiştir ve sakinleştirilmeleri çok zordur.

Bizim Hikaye dizisinde Elibollar yeni sürprizlerle şaşkına dönüyor 8

Barış onları tekrar normale döndürmek için ilginç bir oyun başlatır. Başlarda işe yarayan oyun sayesinde her şey kısa süreliğine yoluna girer. Tam tükendikleri noktada bu sefer de karşılarına Zihni’nin oğlu Ersin çıkar. Ersin pastırma işinden erken yaşta zengin olmuş tatlı bir gençtir.

Tüm sıkıntıların üstüne onun ortaya çıkışı, Elibollar için ilaç gibi gelir. Her şey onlar için gerçek olamayacak kadar güzeldir. Bu sırada İstanbul’da da Murtaza deli gibi Fikri’yi aramaktadır ve kolay kolay vazgeçmeyeceği bellidir. Tufan, Çiçek ve Cemil, Murtaza’dan kurtulmaya çalışırken, en çaresiz kaldıkları anda imdatlarına sürpriz bir isim yetişir. Planları tam başarıya ulaşacağı sırada her şey bir kez daha alt üst olacaktır.

Bizim Hikaye dizisinde Elibollar yeni sürprizlerle şaşkına dönüyor 9

BİZİM HİKAYE Yeni Bölümüyle 21 Mart Perşembe 20.00’de FOX’ta!