Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Filiz kustu ama sahnedeki hata gözden kaçmadı!

Bizim Hikaye dizisinde Filiz kustu ama sahnedeki hata gözden kaçmadı!

tarafından zk zk

Fox TV’de Perşembe akşamı 65. bölümü ekrana gelen Bizim Hikaye dizisindeki bir hata dikkatlerden kaçmadı!

Dizinin bir sahnesinde Filiz ve Barış, gittikleri davette hoş olmayan bir an yaşadılar.

Bir hastanenin açılışına Barış’ın eski sevgilisi Neslihan’ın daveti üzerine giden giden Filiz’in kustuğu sahnede bir detay dikkatlerden kaçmadı!

Televizyongazetesi/Detay

Neslihan, Filiz’i kıskandırmak için elinden geleni yapmaya başladı. Barış ile okul yıllarında yaşadıkları bir anıyı anlatmaya başlayan Neslihan, Filiz’in iyice kasılmasına neden oldu.

Bizim Hikaye dizisinde Filiz kustu ama sahnedeki hata gözden kaçmadı! 8

Barış durumu farkedip Filiz’i oradan uzaklaştırmak istese de Filiz, modern bir kadın olarak bu tür durumları kaldırabileceğini ispatlamaya çalıştı.

Neslihan’a olabildiğince sinirini belli etmemeye çalışan Filiz, sonunda dayanamayıp üzerine kustu!

Neslihan’ın yemyeşil elbisesi bir anda kusmuğa bulandı. Filiz’i gereksiz tavırlarıyla yoran ve huzursuz eden Neslihan’ın başına gelen bu olay, ekran başındakileri hem güldürdü hem de içinin yağlarını eritti.

Ancak sahnede küçük bir hata olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Filiz’in kusarken Neslihan’ın eteğinin sağ tarafına kustuğu görüldü. Ancak hemen arkasından gelen sahnede kusmuk izi, ön taraftaki yırtmacın üzerinde duruyordu.

Bizim Hikaye dizisinde Filiz kustu ama sahnedeki hata gözden kaçmadı! 9

Bu küçük hata kimi izleyicilerin gözünden kaçmadı ama eğlenceli bu sahnenin keyfini kaçırmak istemeyen izleyiciler bu duruma çok da takılmadılar.

İşte o sahne: