Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Filiz’in başı büyük dertte!

Bizim Hikaye dizisinde Filiz’in başı büyük dertte!

tarafından zk zk
Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 56. bölümde Filiz büyük tehlikede!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 56. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde Hikmet, hastaneye kaldırılıyor. Barış, Hikmet’te annesinin hastalığı olabileceği ve bu yüzden tuhaf davranışlar sergilediğini düşünüyor.

Filiz, Hikmet için büyük bir azap yaşarken, çocuğu kaçırılan adam, intikamını Filiz’den almaya çalışacak.

Filiz’i tenha bir yerde sıkıştıran adam, ağzını kapatarak onu kaçırmaya çalışıyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ:

Hikmet’in durumunu öğrenen Filiz bir yandan kardeşiyle uğraşırken, bir yandan da Hikmet’i kurtarmak için kendi başını yakan Barış’ın kurtulması adına çabalamaktadır. Bu son olay Barış’ın kimliğini saklamasını imkansız hale getirmişken, Çiçek’in müdahalesiyle iş tatlıya bağlanır. Fakat Filiz, Hikmet’in sakladıklarından ve işleri bu hale getirmesinden dolayı tüm aileye tavırlıdır.

Bizim Hikaye dizisinde Filiz'in başı büyük dertte! 7

Sonunda Barış’ın da kendisinden sakladıklarını öğrendiğinde Filiz’in sabrı taşar ve herkese bir ders vermeye karar verir. Ancak bunun için Fikri’yle işbirliği yapmış olması işlerin daha çok karışmasına neden olur. Barış ise Nihal’den kurtulmak için Merve’yle işbirliğine devam etmektedir. Merve’nin Nihal hakkında öğrendikleri işlerin hiç de sandıkları kadar basit olmadığını ortaya çıkarır. Bu arada Hikmet’in kaçırdığı çocuğun babası da, başına gelenlerin acısını Filiz’den çıkarmaya çalışınca işler kontrolden çıkar ve Filiz kendini büyük bir tehlikenin ortasında bulur.

İşte 56. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kerem’in Nihal’in adamı olduğundan habersiz olan Barış kıl payı felaketten kurtulsa da, Kerem’le olan hesabını kolay kolay kapatmaya niyetli değildir. Bir yandan onunla uğraşırken, bir yandan da Nihal konusunda Merve’yi sıkıştırmaya devam eder. Ancak Merve’nin Barış ve Nihal için başka planları vardır. Bu sırada tüm aile onlardan gizli bir şekilde Hikmet’i bulmak için seferber olur ancak mesele Filiz’le Barış’tan gizlendikçe giderek büyür ve sonunda büyük bir felakete neden olur.