Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde İsmo bulunuyor ama kaçırılma hikayesinde bir gariplik var!

Bizim Hikaye dizisinde İsmo bulunuyor ama kaçırılma hikayesinde bir gariplik var!

tarafından zk zk

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde, Kiraz ve Fikret, piyango biletinin peşine düşüp İsmo’yu parkta unutmuştu.

Televizyongazetesi/Detay

Bileti bulan iki kafadar, eve geldiklerinde İsmo’nun ortada olmadığı anlaşıldı. Hemen Filiz ve Barış parka koşup İsmo’yu aramaya başladı ama ona çikolata verip arabaya bindiren bir kişi tarafından kaçırılmıştı!

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımını izleyenlerin kafasını karıştıran bir gelişme yaşandı.

Bizim Hikaye dizisinde İsmo bulunuyor ama kaçırılma hikayesinde bir gariplik var! 7

Yeğeni Ersin ile birlikte tezgah kurduğu anlaşılan Fikret’in Filiz’i arayıp fidye istediği ve piyango bileti karşılığında çocuğu vereceğini söylediği sahne dikkat çekti. Fikret, kızı sesinden tanımasın diye önlem almaya çalışırken, yaşanan komik diyaloglar da hayli güldürecek!

Bu arada endişeyle İsmo’ya ulaşmaya çalışan Filiz, parayı pulu düşünmeden ona sağ salim kavuşmanın heyecanındayken, evin önüne gelen amca Zihni’nin arabasından İsmo iniyor. Filiz kardeşine sarılırken, amcası da bir süre gezdiklerini söylüyor.

Tanıtımı izleyenlerin kafasını karıştıran bu gelişmeyle İsmo’nun aslında kaçırılmadığı, Fikri’nin durumdan pay çıkardığı tahminleri yapılıyor. Olayın içinden nasıl bir hikaye çıkacak Perşembe akşamı hep birlikte izleyeceğiz.

İşte 65. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Tüm Elibollar, bütün sevdikleriyle birlikte Murtaza’nın önünde ecel terleri dökerken, Tufan’ın eski karısı Ferda, Murtaza’nın çok değer verdiği karısı olarak çıkıp gelir. Herkes için yeni bir umut ışığı belirmiştir ve Tufan’a Ferda’yı ikna etmesi için baskı yaparlar. Fikri, Barış, Cemil ve Deniz, kestirmeden giderek Ferda’nın Tufan’a olan zaafını kullanmasını söylerken, Çiçek, Filiz ve Rahmet doğrudan durumu anlatıp yardım etmesini ister. Tufan kestirme yolu seçerek Ferda’nın aklını çelmeye çalışır ve işler bir anda çığırından çıkar. Sonunda şans yüzlerine gülüp Murtaza’dan tamamen kurtulduklarında da, bu durum kadınlarla erkeklerin arasında sorun yaratmaya devam edecektir. Ferda’nın Tufan’ın peşini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur ve onun varlığı sadece Tufan için değil Çiçek için de tehlike çanları çalmasına neden olur. Öte yandan Filiz de Barış’ın yeni işinde kiminle birlikte çalışacağını öğrenmiş ve iyice sinir olmuştur. Sonunda Filiz ve Çiçek erkeklere bir ders vermeye karar verirler, onların intikam planına Deniz’in de dahil olmasıyla işler iyice sarpa sarar. Tüm bunlar olurken Fikri de boş durmaz ve Elibolları bu kez zenginlikle sınanacakları yeni bir maceranın ortasına atar. Zararsız başlayan macerada kabak bu kez ailenin en küçüğünün başına patlayacaktır.