Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde sürpriz üstüne sürpriz!

Bizim Hikaye dizisinde sürpriz üstüne sürpriz!

tarafından zk zk
Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 62. bölüm tanıtımında yeni bir karakter ortaya çıktı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Fikri’nin başını belaya sokmasıyla birlikte Elibollar, Barış’la birlikte Tekirdağ’a gidiyorlar.

Murtaza’nın yeğenini kaza sonucu öldüren Fikri, ellerinden zor kaçarken, tüm aileyi de peşinden sürüklüyor.

Yolda giderken Fikri, bir amcaları olduğunu söylüyor. Filiz ve diğer kardeşleri bu duruma çok şaşırıyorlar.

Bizim Hikaye dizisinde sürpriz üstüne sürpriz! 7

Daha önce hiç görmedikleri amcalarının evine giden Elibollar, amcaoğullarının çok zengin olduğunu görünce şoka uğruyorlar.

Bu işe en çok Fikri sevinirken amcalarıyla Elibollar’ın ilk karşılaşması ise hayli olaylı geçecek!

İşte 62. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tüm sıkıntılarından bir bir kurtulan Filiz’le Barış için güzel bir sayfa açılmıştır artık. Şimdi önlerindeki tek sıkıntı ekonomik zorlukları açmak ve sigorta borcundan kurtulmaktır. Tam da bu noktada Barış’ın hayatını kurtardığı Murtaza’nın onlara teşekkür için yolladığı bir zarf dolusu para hızır gibi imdatlarına yetişir.

Filiz için her şey yoluna girmeye başlamıştır. Lokantanın işleri fena gitmiyordur, sonunda Barış tüm belalardan kurtulmuş mesleğine geri dönmek üzeredir ve Rahmet de Amerika’ya gitmeyi kabul etmiştir. Ancak Elibol’lar tüm heveslerini kursaklarında bırakacak felaketin yaklaşmakta olduğundan tamamen habersizdir. Hayatlarını bu kez geriye dönüşsüz şekilde kökünden değiştirecek olan felaket, bir kez daha Fikri’nin vurdumduymaz hareketleri yüzünden olacaktır.