Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisine yeni oyuncular, sürpriz hikayelerle geliyor…

Bizim Hikaye dizisine yeni oyuncular, sürpriz hikayelerle geliyor…

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisine yeni oyuncular katıldı.

Geçtiğimiz hafta Murtaza’dan kaçan Elibollar’ın Tekirdağ macerası başlamıştı.

Hikaye’ye Fikri’nin yıllardır görüşmediği abisi Zihni de girdi.

Zihni ve Fikri’nin neden görüşmedikleri ise yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı.

Zihni, karısını nikahtan kaçıran ve evlenen Fikri’ye ateş püskürüyordu.

Bu itirafla birlikte çocukların annesi Şükran’ın, aslında Zihni ile evlenmek üzereyken Fikri’ye kaçtığı anlaşıldı.

Elibollar ve Barış’ın şaşkın bakışları arasında Şükran gerçeği de ilk kez ortaya çıkmış olacak.

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları dizine Zihni karakteriyle Usta Oyuncu Selahattin Taşdöğen de katılmış oldu. Aynı zamanda Sebahat Adalar da dizinin kadrosuna dahil oldu.

Bizim Hikaye dizisine yeni oyuncular, sürpriz hikayelerle geliyor... 8

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fikri ise Barış ve Filiz’le birlikte Tekirdağ’da yıllardır görmediği kardeşine gidiyor. Ancak kardeşi Zihni, Fikri’yi karşısında görünce çılgına dönüyor. Zihni, Fikri’nin nikahtan karısını kaçırdığını ve evlendiğini söyleyerek saldırıyor.

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 28 Mart Perşembe ekrana gelecek olan 63. yeni bölümünden ilginç bir fragman yayınlandı. Bizim Hikaye’de Fikri’nin yıllardır görmediği kardeşi Zihni ile yeğeni Ersin ortaya çıktı. Tekirdağ’a giden Fikri, kardeşinin karşısına çıkıyor. Ancak Fikri’yi gören Zihni ‘Hayatımı çaldın’ diyerek saldırıyor. Diğer yandan ise Cemil, Çiçek ve Tufan, Murtaza tarafından kaçırılıyor.

Bizim Hikaye dizisine yeni oyuncular, sürpriz hikayelerle geliyor... 9
BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bizim Hikaye son bölümde Filiz’in amcası Zihni ve kuzeni Ersin ortaya çıktı. Fikri, Filiz ve Barış’la birlikte yıllardır görmediği kardeşini görmek için Tekirdağ’a gitti. Ancak Filiz’in kuzeni Ersin’in büyük yalanı ortaya çıktı. Fikri ise kardeşiyle kavga edince Elibol ailesi gece yarısı sokakta kaldı. Fikri’nin yıllardır görmediği kardeşi Zihni rolüyle usta oyuncu Selahattin Taşdöğen rol aldı. Filiz’in kuzeni Ersin rolünü ise genç oyuncu Cankat Aydos canlandırdı.

Bizim Hikaye’de Fikri yeni bir plan yaparak ailesini de alıp Tekirdağ’a gitti. Ancak Fikri’nin yeğeni Ersin de üç kağıtçı çıkınca ortalık fena karıştı.