Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye hayranlarının merakla beklediği yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Bizim Hikaye hayranlarının merakla beklediği yeni sezon fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def
Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezonun beğeniyle izlenen dizisi Bizim Hikaye, 2. sezonuyla da yine ilgi odağı olmaya devam edecek.

Hazal Kaya, Reha Özcan ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye’nin yeni sezonunda neler olacağı merak konusu.

Dizide bazı isimlerin ayrıldığı biliniyordu. Yeni bir kakter katılacak mı, hikaye nasıl ilerleyecek? işte bu sorular izleyicilerin kafasını kurcalıyor.

Bizim Hikaye dizisi 38. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

37. bölüm sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Filiz üzerine atılan korkunç suçla nasıl baş edeceğini düşünmektedir. Cemil de Filiz’in bu durumunu kullanarak ondan intikam almanın peşindedir. Fakat annesinin baskısıyla durum tersine dönmek üzeredir.

Melek’in evden uzaklaşmak istediğini anlayan Fikri, onu mutlu etmek için maceralarına devam etmeyi teklif eder. Melek‘le birlikte çok eğlenirler. Ancak Melek, sonunda, durumuyla yüzleşip şok edici bir hamle yapar. Melek’in her koşulda yanında olmak isteyen Fikri, ona farklı bir teklifte bulunacaktır.

Mahalleden taşınmak üzere olan Şeyma geride bıraktıklarından dolayı çok üzgündür. Rahmet’in gelemeyeceğini öğrenen Müjde ise Rahmet’e çok kırılır. Müjde’nin gönlünü almak isteyen Rahmet ve Ayşe’ye sürpriz yapmak isteyen Fiko kafa kafaya verirler.

Ömer hapisten kurtulmanın yolunu bulmuştur. Zeynep’i alıp gitmek ister. Bu durum tüm aileyi ve Tülay’ı derinden etkilese de Zeynep’in gidişini kabullenmek zorundadırlar.

Barış ise Filiz’i temize çıkarmak için babasından yardım ister. Barış’la arasındaki buzları eritmeye çalışıyormuş gibi görünen ve bunun için bir aile yemeği tertip eden Servet ise bir şeyler peşindedir. Barış Filiz’i bu korkunç komplodan kurtarabilecek midir?