Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz’i bir son bekliyor!

Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz’i bir son bekliyor!

tarafından zk zk

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları Bizim Hikaye dizisinin yarın akşam 67. bölümü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Filiz ve Barış arasında, bir yanlış anlaşılmadan dolayı sorun yaşanacak. Deniz ve Rahmet’in şahit oldukları bir durum ise Filiz için bir son olacak!

Yeni bölüm özeti şöyle:

Paraları kaybeden Elibollar eski hayatlarına geri dönmüşlerdir ancak Minibolların babalarına olan kırgınlıkları bir türlü hafiflemez ve avuntuyu amcaları Zihni’de bulurlar. Zihni de çocukları oyalamak için okul kermesinde onlara yardım etmeyi kabul eder ancak Fikri Elibol’un çocuklarıyla ilgili bambaşka planları vardır.

Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz'i bir son bekliyor! 8

Tufan, Tülay’ın kendisine boşanma davası açtığını öğrenmesiyle kendi derdine düşünce, kendi kırgınlıklarıyla nasıl başa çıkacaklarını bilemeyen Filiz’le Barış’ın arasındaki gerginlik de giderek büyür.

Her ikisinin de geri adım atma çabası diğerinin yanlış anlamasına neden olur, Çiçek’le Ferda’nın da hastaneden taburcu olmasıyla nerede kalacakları ve onlara kimin bakacağı bile karı koca arasında sorun olmaya başlar. Sonunda Rahmet’le Deniz’in gördükleri Filiz için her şeyin sonu olur.

Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz'i bir son bekliyor! 9