Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye yeni bölümü için ekran başına geçmeden önce bunları bilmeniz lazım!

Bizim Hikaye yeni bölümü için ekran başına geçmeden önce bunları bilmeniz lazım!

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü bu akşam Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 42. yeni bölümde önemli sahneler var… Diziyi izlemeye başlamadan önce bu detaylar hakkında fikir sahibi olmanız iyi olacaktır.

Elibol ailesi yine bir arada… Filiz Elibol, kardeşlerini yine fakirhanede topladı. Ev yine eski hamam eski tas.

Tülay’ın Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar. Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır.

Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol’lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür.

Filiz kardeşi Kiraz ile arasındaki buzları nasıl eritecektir.

Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.

Filiz asıl geçen bölüm sonunda kardeşi Hikmet’in kız arkadaşı ile yıldırım nikahı ile evlenmesini henüz bilmiyor. Öğrenince o zaman asıl kıyamet o zaman kopacak!

Bizim Hikaye, bu hafta 42.bölümde bütün ailenin yine aynı evde bir araya gelmesi ile yer yerinden oynayacak!

Bizim Hikaye, 11 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.