Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de Kiraz izleyiciyi adeta çıldırttı! Bu kızın nesi var?

Bizim Hikaye’de Kiraz izleyiciyi adeta çıldırttı! Bu kızın nesi var?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rolünde oynadıkları Bizim Hikaye dizisinin 41. bölümünde Kiraz’ın halleri izleyiciyi ekran başındakileri adeta delirtti.

Zeynep Selimoğlu’nun oynadığı Kiraz karakteri, babasının zengin doktor Melek ile evlenmesinden sonra kavuştuğu refah içindeki hayatta, bir anda kendisini kaybetti.

Geldiği mahalleye, oradaki yaşama bir anda nefretle bakmaya başlayan, ablasını sürekli aşağılayan, şımarık kız tripleriyle izleyiciyi de çileden çıkardı.

Bir şekilde kardeşini anlamaya çalışan Filiz’in yaşadıkları ise hem onu hem diziyi izleyenleri perişan ediyor.

Filiz, kardeşine karşı kırgın da olsa ona karşı anlayışlı olmaya çalışıyor.

Ancak son bölümde Kiraz’ın yaptıkları iyice işleri çığrından çıkardı.

Hırsızlık yapan Emre’ye gönlünü kaptıran küçük Kiraz, zengin hayatını göstermek için çaba harcadı.

Kendisini 13 yaşında olmasına rağmen 15 yaşında olarak gösteren Kiraz, boyundan büyük halleri ve tavırlarıyla herkesin canını sıkmayı başardı.

En sonunda Melek de Fikri ile birlikte ona ebeveyn olamadığını düşünerek Kiraz ile konuşmak istedi.

Fakat Kiraz, tepki verip evi terketmeye kalkıştı. Bahçede karşılaştığı ablasına hırçınlıkla avazı çıktığı kadar bağırıp onu istemediğini söyleyerek sinir krizi geçirdi.

Bizim Hikaye'de Kiraz izleyiciyi adeta çıldırttı! Bu kızın nesi var? 8

Filiz, Fikret, Melek ve Rahmet’in şaşkın bakışları arasında avazı çıktığı kadar ablasına bağırıp hakaret eden Kiraz’ın bu tavırları, ekran başında diziyi izleyenleri de iyice delirtmeyi başardı.

Sosyal medyada Kiraz’ın hallerinden hiç hoşlanmayan izleyiciler, yorum üstüne yorum yağdırdılar.

Filiz’i perişan eden o sözlerden sonra gitmekten başka çaresi kalmadı. Filiz, “Beni istemiyorsan giderim” deyip hıçkırarak oradan ayrıldı ama Kiraz artık haddini çok fazla aşmıştı.

Bizim Hikaye'de Kiraz izleyiciyi adeta çıldırttı! Bu kızın nesi var? 9

Emre’nin Kiraz’ın başına bir iş getireceğini düşünen izleyiciler, Kiraz’ın bu kadar hızlı değişmesinden hiç memnun değil. Filiz’in haline ise üzülüyor. “Kiraz fazla zenginliğine güvenme, geri döneceğin yer orası. Yazıklar olsun sana… Kiraz resmen nankörlük yapıyor, Filiz’in yerinde taş olsa çatlardı” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Bu arada Kiraz’ı oynayan küçük oyuncu Zeynep Selimoğlu’nun performansına da şapka çıkarmak gerekiyor.

Çalışkan, sakin, ablasına hep yardımcı, uyumlu, zeki kız karakterinden bu kez de şımarık, riyakar bir kıza dönüştürülen Kiraz karakterinin ruhunu çok iyi yansıtıyor.

İşte izleyiciyi delirten o sahne: