Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de oyun içinde öyle bir oyun var ki ekrana kilitleyecek!

Bizim Hikaye’de oyun içinde öyle bir oyun var ki ekrana kilitleyecek!

tarafından zk zk

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin bu akşam yayınlanacak olan 52. bölümünde, Nihal’in Filiz’e kurduğu tezgahı bozmak için herkes seferber oluyor.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları diziden 2. tanıtım da yayınlandı. Oynadığı bir oyunla Filiz’e bir sürü belge imzalattıran ve bu belgeleri nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla kullanacak olan Nihal, kendisi büyük oyuna gelecek.

Selim, Nihal’in bu yaptıklarına göz yumamayacak. Vicdanı buna el vermeyen Selim, her şeyi Barış, Fikri, Cemil, Çiçek, Tülay, Rahmet, Hikmet ve Tufan’a anlatacak.

Hep birlikte kuracakları bir oyunla, Nihal’in oyununu bozmak için uğraşacaklar.

Bizim Hikaye'de oyun içinde öyle bir oyun var ki ekrana kilitleyecek! 7

İşte yeni bölüm özeti:

Barış, Filiz’i Nihal’in kurduğu tuzaktan kurtarmaya çalışırken yalnız değildir. Bütün Elibol’lar Filiz için Barış’ın yanında bir araya gelirler. Elbirliğiyle Nihal’i alt etmeye çalışırlarken beklenmedik bir yerden gelen yardım tüm dengeleri değiştirir.

Ancak Barış’ın aileden gizlediği bambaşka bir gündemi daha vardır ve çabaları tüm itirazlara rağmen sonuç verir. Barış ve Filiz hayatlarının en mutlu gününü yaşarlarken, kaderin onlar için neler hazırladığından habersizdirler. Tam kazandıklarını düşündükleri anda, Nihal’in yaptığı bir hamle büyük bir felakete neden olacaktır.