Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de sonunda bu da oldu! El birliğiyle Filiz’i mahvettiler!

Bizim Hikaye’de sonunda bu da oldu! El birliğiyle Filiz’i mahvettiler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye, 13 Aralık Perşembe akşamı 51. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımında Fiko’nun ağlamaklı bir şekilde “Abla ben katil oldum” sözleri üzerine herkes büyük bir şok yaşıyor ama en büyüğünü Filiz yaşıyor.

Tanıtımda, sokakta Fikret ve Kiraz’ın “Oyun bu” sözü üzerine “Ne oyunu, ne oyunu” diye bağıran Filiz’in burnundan kan geliyor ve yere düşüyor.

Barış ilk müdahaleyi yaparken Filiz hastaneye kaldırılıyor. Kardeşleri başında onun için endişelenirken Filiz’e ne olduğu da büyük bir merak konusu.

Bizim Hikaye'de sonunda bu da oldu! El birliğiyle Filiz'i mahvettiler! 7

Yaşadıkları tüm zorluklara direnmeye çalışan Filiz’in başına ciddi bir sorun mu gelecek, şimdi herkes merakta. Tüm kardeşlerini bir arada tutmak, onların sorunlarına yetişmek ve çözüm aramak için her fedakarlığı yapan Filiz, sonunda yorgun düştü.

Babasının evlendiği Melek’in evinde zengin hayata alışan Kiraz’ın yaptıkları, ablasını aşağılamaları, Hikmet’in aniden evlenmesi, Rahmet’in okula gitmediği ve çalıştığının ortaya çıkması evi terketmesi, Nihal’in eve baskınları başına çorap örmeleri, Barış’ın sorunları, Fikri’nin dertleri derken Filiz’in geldiği son nokta endişe verici bulunuyor.

Diziyi takip edenler sosyal medyadan “Sonunda kızı el birliğiyle hasta ettiniz” diyerek yaşanacak gelişmeleri beklediklerini ifade ediyorlar.

Bizim Hikaye 51. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır. Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da, bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.