Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Derin’i Hazal Adıyaman’a dizi piyangosu vurdu!

Bizim Hikaye’nin Derin’i Hazal Adıyaman’a dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hazal Adıyaman, 8 yıldır ekranlarda çeşitli projelerde yer aldı.. 2013 yılında Aşkın Bedeli ile başladığı dizi projelerine arka arkaya gelen yeni projelerle devam eden Hazal Adıyaman, büyük bir tecrübe kazandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Gül karakterinden sonra, Kiraz Mevsi’minde Arzu, Kalbimdeki Deniz’de Ece, Bizim Hikaye’de Derin karakterlerine hayat veren oyuncu, bu roller sayesinde de geniş kitleler tarafından tanındı.

Hazal Adıyaman, son olarak 2020 yılında bir süre Kuruluş Osman isimli atv dizisinde yer almış ve Adelfa karakterine hayat vermişti. Oyuncuya adeta bir dizi piyangosu vurdu.

Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisine genç oyuncu da katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, 15. sezonu yakında tamamlanacak olan dizinin ana kadrosuna dahil oldu.

Hazal Adıyaman adına, böyle iddialı ve uzun süreli devam eden bir dizide olmak büyük bir başarı. Kariyeri adına da iyi bir çıkış yakalaması beklenen oyuncunun yeni rolü de merakla bekleniyor.