Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Fikri’si Reha Özcan terfi etti, bambaşka bir adama dönüştü!

Bizim Hikaye’nin Fikri’si Reha Özcan terfi etti, bambaşka bir adama dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reha Özcan, Bizim Hikaye’de sorumsuz bir babadan, Mucize Doktor’da sorumlu bir adama dönüştü

2 sezon boyunca Fox Tv ekranında Bizim Hikaye dizisiyle yer alan Reha Özcan, kanalı değiştirmedi ama diziyi değiştirdi. Sorumsuz ve sorunlu bir baba karakterinden şimdi sorumlu bir doktor karakterine terfi eden Reha Özcan, Mucize Doktor dizisiyle yeniden hayranlarının karşısında.

“Ona kimse inanmadı. Bir kişi hariç. Mucize Doktor yakında Fox’ta başlıyor” mesajını sosyal medyadan paylaşan Reha Özcan, bir izleyicinin sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

“Reha bey sarhoş ve sorumsuz bi babadan doktorluğa terfi nasıl bi duygu oyuncu olarak” şeklindeki takipçisinin sorusuna ünlü oyuncu şu yanıtı verdi:

“Yeni ve çok zor bir süreçti, bu işin terfisi yok bildiğiniz gibi, ama çalışarak bir çok gizli apolet sahibi olabiliyorsunuz. Umarım izlediğiniz de buluşuruz.”

Reha Özcan hayranları efsane bir dizinin gelmekte olduğu değerlendirmesi yaptı.

Diziyi heyecanla ve sabırsızlıkla beklediklerini belirten Reha Özcan hayranları, ünlü oyuncuya da başarılar diledi.

Mucize Doktor dizisiyle ilgili hem fragman hem de fotoğraf paylaşımları dizinin sosyal medya hesaplarından yapılmakta.

Reha Özcan, doktor karakteri ile bambaşka birisine dönüşmüş durumda.

Yeni sezonda en dikkat çeken isimlerden birisi de Özcan olacak.

Bizim Hikaye'nin Fikri'si Reha Özcan terfi etti, bambaşka bir adama dönüştü! 7

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, çok yakında FOX’ta.