Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Filiz’i Hazal Kaya’nın başına resmen talih kuşu kondu!

Bizim Hikaye’nin Filiz’i Hazal Kaya’nın başına resmen talih kuşu kondu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Bizim Hikaye dizisinde Filiz rolüyle ekranlara gelen Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinin ekmeğini yiyor.

Genç oyuncu, kariyerinde önemli bir yer tutan Adını Feriha Koydum dizisinin yurt dışında da gösterilmesinden sonra dünya çapında da tanınır hale geldi.

Çağatay Ulusoy’un da kariyerinde önemli bir yere sahip Adını Feriha Koydum. Ulusoy, daha sonra İçerde dizisiyle de yurtdışında ismini duyurmayı başarmıştı.

Bir süre önce Netflix’in ilk Türk dizisinde oynamaya başlayan Ulusoy’dan sonra bu kez Hazal Kaya için güzel haber geldi. Hazal Kaya da uluslarası projelerde yer almaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve ünlü oyuncunun menajeri Engin Aykanat Management’in, Hollywood’un en güçlü menajerlik şirketlerinden biri olan United Talent Agency ile sözleşme imzaladığı haberleri medyaya yansımıştı.

Menajerinin Los Angeles’e giderek UTA ekibiyle tanıştığı ve Hazal Kaya için birkaç proje hakkında görüşüldüğü bilgisi, ünlü oyuncunun hayranlarını da çok sevindirdi.

Bizim Hikaye'nin Filiz'i Hazal Kaya'nın başına resmen talih kuşu kondu! 7

Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinden sonra Maral dizisiyle ekrana gelmiş ancak dizi kısa süreli ekran macerasından sonra yayından kaldırılmıştı.

Bir süre dizilere ara veren Hazal Kaya, bu süre içerisinde İtalya’ya giderek eğitim almış, sağlık problemleriyle ilgilenerek diyetle de kilo vermişti.

Aradan geçen süre sonrasında Shameless dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikaye ile geçtiğimiz sezon ekrana dönmüştü.

Hazal Kaya’yı bu kez daha olgun ve değişmiş bulan izleyici, genç oyuncunun zaman içerisinde oyunculuğundaki performansın da değiştiğini gözlemledi.

Hazal Kaya, Bizim Hikaye ile yoluna devam ediyor ancak onu uluslararası camiaya taşıyan Adını Feriha Koydum dizisiyle de pek çok ülkede hayran kitlesini çoğaltıyor.

Dizi sektörü ve oyuncular adına büyük bir gurur kaynağı olan Çağatay Ulusoy’un yolunda ilerleyen Hazal Kaya, hem kendi adına hem de ülkemiz adına çok önemli bir bayrağı taşımaya hazırlanıyor.

Eğer işler düşünüldüğü gibi ilerlerse, Hazal Kaya’yı bir süre sonra Hollywood filmlerinde bile görme imkanımız olacak gibi görünüyor.