Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı, Kadın dizisinden çıktı! Üstelik 2 yeni sürprizle!

Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı, Kadın dizisinden çıktı! Üstelik 2 yeni sürprizle!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman’ın başrollerini paylaştığı Fox’un Kadın dizisi, izleyiciye bir sürpriz yaptı!

34. bölümü yayınlanan diziye, aynı kanalda ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde Şeyma olarak izlediğimiz Evrim Doğan da katıldı.

Geçtiğimiz sezon, Rahmet’in arkadaşı Müjde’nin annesi rolünde izlemiştik Şeyma karakterini. Fikri’ye gönlü düşen ama son anda evlenmek üzereyken terk edilen Şeyma, kızını da alıp Ankara’ya gitmişti.

Yeni sezonda Kadın dizisine geçtiği anlaşılan Evrim Doğan, dizide Nezir isimli zengin ve karanlık bir adamın eski karısı rolünde.

Oğlu Mert, Sarp tarafından öldürüldü. Pırıl’ın eski kocası olan Mert, aynı zamanda madde bağımlısı psikopat biriydi. Sarp’ı, Pırıl’ın sevgilisi sanıp silahını çıkarınca, Sarp da üstüne atlamış ve kazayla ateş alan tabancadan çıkan kurşun Mert’i bulmuştu.

Yıllar sonra kaçtıkları yurtdışından İstanbul’a gelen Sarp ve Pırıl’ın peşini bırakmayan Nezir, onları her yerde arıyor. İşte bu nedenle Sarp, yaşadığını kimseye söyleyemiyor ve köşe bucak kaçıyor.

Bizim Hikaye'nin Şeyma'sı, Kadın dizisinden çıktı! Üstelik 2 yeni sürprizle! 7

Kendisine bitkisel hayatta ölüm döşeğinde süsü veren Nezir, aslında sapasağlam çıktı. Bunun bir oyun olduğu anlaşılırken, Nezir’i oynayan kişinin de Hakan Karahan olduğu öğrenildi.

Eve gelip eski kocasını bir kez olsun ölmeden önce görmek isteyen kadın da Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı Evrim Doğan.

Nezir’i kimseye göstermeyen sağ kolu Nazmiyi de Kuzey Yücehan oynuyor.

Böylece 34. bölümde diziye yeni bir hikayeyle 3 yeni kişi daha katılmış oldu.