Ana sayfa TV Programları Blu TV’de mangal ve et konusunda özel bir yarışma başlıyor!

Blu TV’de mangal ve et konusunda özel bir yarışma başlıyor!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yepyeni bir yarışma programını üyeleriyle buluşturuyor. Her gün yetenekli bir yarışmacının mangal ve et konusundaki hünerlerini sergileyeceği ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ 6 Mart’ta BluTV’de başlıyor.

Arşivinde yer alan yerli ve yabancı içerikleriyle Türkiye’nin en çok izlenen dijital platformu olan BluTV, koleksiyonuna yepyeni bir yarışma programını daha ekliyor. Birbirinden yetenekli 12 yarışmacının, Gürkan Şef’in hazırladığı menüleri eksiksiz bir şekilde sunmak için kıyasıya mücadele edeceği ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ 6 Mart’ta BluTV’de başlıyor.

İlk tanıtımı yayınlanan yarışmada Gürkan Şef hem jüri hem de eğitmen olarak yarışmacılarla et ve mangalın inceliklerini paylaşacak. Gürkan Şef’in vereceği kritik kararla 12 yarışmacı arasından 2 finalistin seçileceği heyecan dolu yarış, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Blu TV'de mangal ve et konusunda özel bir yarışma başlıyor! 7

Birbirinden çeşitli et pişirme tekniklerinden etlerin nasıl servis edileceğine kadar birçok detayın masaya yatırılacağı ve yemeğin görsel bir şölene dönüşeceği yarışma ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ 6 Mart’tan itibaren her gün yeni bölümüyle sadece BluTV’de!