Ana sayfa Dizi Haberleri Blu TV’nin Yeşilçam dizisi gümbür gümbür geldi! Çağatay Ulusoy’un mesajı anlamlıydı

Blu TV’nin Yeşilçam dizisi gümbür gümbür geldi! Çağatay Ulusoy’un mesajı anlamlıydı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 22 Nisan Perşembe günü Blu TV’de Yeşilçam dizisinin ilk gösterimi yapılacak. Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin tanıtım kampanyası görenleri çok etkiledi…

Hem fragmanlar hem afişler hem sokakta klasik araçlarla yapılan Yeşilçam vurgusu etkileyici oldu… Uzun süredir çok konuşulan Yeşilçam dizisi için artık geriye sayım başladı. Dizinin ilk bölümleri için heyecan yapan hayranlar, oyuncuların imajlarına da çok şaşıracak.

Yeşilçam dizisinin yönetmeni Çağan Irmak, “Yeşilçam şifa olsun herkese” diyerek günün anlam önemini tek bir cümle ile ifade etmiş oldu.

Uzun süredir hayranlarının yeni projesini beklediği Çağatay Ulusoy da Yeşilçam ustalarına şu sözlerle gönderme yaptı: “Umuyorum bu proje aramızda olan, olmayan tüm Yeşilçam ustalarına bir selam olur.”

Blu TV'nin Yeşilçam dizisi gümbür gümbür geldi! Çağatay Ulusoy'un mesajı anlamlıydı 7

En son Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ise filmlerini izleyerek büyüdüğü Yeşilçam’ın içine bu yolla girmiş oldu. Oyuncu, “Ben de Yeşilçam filmleriyle büyüdüm” vurgusunu yapmayı ihmal etmedi.

1960’lı yılların bir starını canlandıran Selin Şekerci’ye de bu rol çok iyi geldi. Oyuncu, “60’larda bir starı oynamak muhteşemdi” diyerek durumu özetledi.