Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Blu TV’nin Yeşilçam dizisinden iki yeni bölüm sürprizi!

Blu TV’nin Yeşilçam dizisinden iki yeni bölüm sürprizi!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluşan ve büyük beğeni toplayan dizisi ‘Yeşilçam’, bu akşam saat 19.00’da iki yeni bölümüyle birden yayında olacak. Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Semih Ateş’in, ailesi olarak bildiği sinema dünyasında yaşadığı zorlu yolculukta nelerle karşılaşacağı merakla beklenecek. Seyirci, iki bölüm birden izleme heyecanını yaşarken beğenilen dizinin oyuncuları da aynı zamanda bu hafta ikinci sezon için çekimlere başlıyor.

BluTV, 22 Nisan’da izleyicilerini ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam’ ile unutulmaz bir nostalji yolculuğuna çıkararak herkesin ayaklarını yerden kesti. Sıcak ve derinlikli hikayesi, fotoğraflarda kalan eski İstanbul’un boyut bulduğu dünyası ve de güçlü oyunculuklarıyla ilk iki bölümünden seyircilerin gönlünde önemli bir yer kazanan dizi, bu akşam üçüncü ve dördüncü bölümleriyle BluTV’deki yerini alacak.

Sosyal medyada geniş yankı uyandırmasıyla birlikte sevilen dijital platform, üyelerine iki bölümü birden aynı anda yayına alarak büyük bir sürpriz yapıyor. Kült filmlere imza atan Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Yeşilçam’ın yeni bölümlerinde; hayatındaki en büyük tutkusu olan sinema dünyasında eski altın günlerine dönmeye çalışan Semih Ateş’i neler beklediği şimdiden merak uyandırırken, hikayeye usta oyuncu Güngör Bayrak’ın Semih’in annesi olarak dahil olması dengelerin değişeceğinin sinyallerini verdi.

Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün sürprizlerle dolu karakterlere imza attıkları etkileyici senaryoya sahip ‘Yeşilçam’, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ı bir araya getiriyor.

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği, Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’, üçüncü ve dördüncü bölümleriyle bu akşam saat 19.00’da BluTV’de aşk, mücadele ve de nostalji dolu yolculuğuna misafirlerini de dahil ederek devam edecek.