Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı’ndan sonra şimdi de Meryem dizisinde yıldız gibi parlıyor

Bodrum Masalı’ndan sonra şimdi de Meryem dizisinde yıldız gibi parlıyor

tarafından ker_def

Bodrum Masalı'ndan sonra şimdi de Meryem dizisinde yıldız gibi parlıyor 7

Bugünlerin provasını okulda yaptım

Genç yaşında birçok önemli projede yer alan Serhan Onat, şimdilerde Kanal D’nin iddialı yapımı “Meryem” ile seyirci karşısında… Dizide Berk adında iç dünyası karmakarışık bir genci canlandıran Onat “Bugünlerin provasını okulda yaptım. Oyunculuk eğitimi beni bir yerlere taşıyacaktır” diyor.

Hürriyet’in röportajından:

◊ “Muhteşem Yüzyıl”, “Bodrum Masalı” ve şimdi de “Meryem”de izliyoruz sizi. Ekranın sevilen genç jönlerdensiniz. Kariyerinizin dönüm noktası olarak neyi görüyorsunuz?
– Henüz yolun çok başındayım ama tabii ki kariyerimin böyle güzel ilerlemesinin en büyük sebebi konservatuvar yıllarım… Bugünlerin provasını okulda yaptım, orada hazırlandım… Aldığım ve almaya devam ettiğim oyunculuk eğitimi beni bir yerlere taşıyacaktır. O anlamda, sadece kariyerimin değil hayatımın dönüm noktası konservatuvara girdiğim yıldır…

◊ Bugüne kadar yer aldığınız tüm projelerde çok farklı karakterlerle izleyici karşısına çıktınız. Bu çeşitlilik sizin özellikle tercih ettiğiniz bir şey miydi?
– Evet çünkü birbirinden çok uzak, çok farklı karakterler oynamak hem heyecan veriyor hem de eğitici oluyor. Böylelikle oyuncu hep diri, dinamik kalıyor, sürekli çalışması gerekiyor. Benim gibi genç bir oyuncu için bu çok önemli… Başka başka karakterlerle sürekli yeni şeyler keşfediyorum.

◊ “Meryem”in senaryosu ilk geldiğinde, canlandırdığınız Berk karakterinde sizi çeken ne oldu?
– Gizemli bir karakterdi… Ne yapacağı belli olmayan, iç dünyası karmakarışık, duygusal, büyük acılar yaşayan biri Berk… Seyirciye “Bu çocuk iyi mi, kötü mü?” sorusunu sorduruyor. Karizmatik, iyi eğitimli ve kültürel olarak dolu biri olmasının yanında yalnızlığı, aile özlemi ve intikam duygusu bana etkileyici geliyor… Duygu durumları çok çeşitli ve çok yüksek…

◊ Siz “Meryem”in kadrosuna sonradan dahil oldunuz, öncesinde izliyor muydunuz diziyi?
– Evet takip ediyordum. Bu yüzden ekibe dahil olduğumda hiç yabancılık çekmedim.