Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Boğa burçları değişimden çekinmeyin! Nuray Sayarı’dan haftalık burç yorumunda önemli uyarı!

Boğa burçları değişimden çekinmeyin! Nuray Sayarı’dan haftalık burç yorumunda önemli uyarı!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla çok konuşulmaya devam ediyor…

Burcunuz size ne diyor? 21-28 Ocak haftası için önemli yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, uyarılarını eksik etmedi.

Peki yeni haftada sizleri neler bekliyor?

Nuray Sayarı 21-27 Ocak haftasında burçları bekleyen gelişmeleri tek tek anlattı.

Astroloji ile yakından ilgilenenler Nuray Sayarı’nın yorumlarını dikkatle takip etmekte…

Hayatta Her Şey Var programına konuk olan ünlü astrolog, bu hafta için önemli tahminlerde bulundu.

Nuray Sayarı’nın BOĞA burcu için 21-27 Ocak haftasına ait burç yorumları şu şekilde:

Sevgili Boğalar, aslan burcundaki ay tutulması ruhsal ve yaşam şartlarınızı yükseltmek açıdan etkili olacak. Yaptığınız işte kendinizi geliştirip, popülaritenizi arttıracak istikrarlı enerji işle karşı karşıyasınız. Genel anlamda başkaları için değil kendiniz için yapacaklarınızı ön plana alın.

Aşk hayatınızda güven varsa, sevgi varsa, emek varsa korkmadan yol almak için kararlı olun.Kendilerini yorgun hissettiğiniz bir haftada olacaksınız bu hafta. Bir Boğa için ruh yorgunluğu hayattan zevk alamamak demek. Aslında hiç bir şeyiniz yok ama kendinizi hasta gibi hissedebilirsiniz.

Ay tutulması size para olarak etki edecek. Boğa yeni bir eve taşınmak isteyebilir, ailede gerilim yaşadığınız kişiler ile tekrardan gerilim yaşayabilirsiniz. Anlattıklarınızı anlayamayabilirler.

Ama kendinizi suçlamayın bu hafta. Aile ve ev konularında değişim zamanı başlıyor. Üstlerinizle ya da ailelerinizle gerilimler yaşanabilir. Kendinizi ruhen daha fazla yormayın.  Değişimden çekinmeyin.