Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Boğa burcu aşta fırsatları geri çevirmesin! Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda açıkladı!

Boğa burcu aşta fırsatları geri çevirmesin! Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda açıkladı!

tarafından ker_def

Hayatta Her Şey Var programının konuğu olan ünlü astrolog Nuray Sayarı, burçlar konusunda önemli açıklamalar yapan Sayarı, önemli tavsiyeler vermekte.

Özellikle aşk konusunda Boğa burcu için önemli bir haftada bulunuyoruz.

Peki Boğa burcu aşkta ne yapmalı ve ne yapmamalı?

İşte bu konuda Nuray Sayarı, şu detayları vermekte:

“Fark edilme haftasındasınız. Ortada olacaksınız. Hakkınızda çok konuşulacak. İlişkinizde fark edilme, işinizde fark edilme… Önemsenme ne kadar güzeldir.

Acılar bitiyor. Aşk hayatınızda, evliliğinizde size göre nedensiz, eşinize göre nedenli yaşadığınız tüm sorunları karşılıklı aynı fikirde olduğunuzu fark ederek çözümleyeceksiniz.

Boğa kadınları çok şanslı olacak. Hem duygularını hem düşüncelerini hem kararlarını ortaya koyarken, önemsendiğini hissedecek.

Yapmak isteyip yapamadıklarınızı muazzam fırsatlar haline dönüştüreceksiniz.

Aşk hayatınızdaki sorunlar için biraz daha kırgınlığınız varsa zaman tanıyın karşınızdakine.

“Bana burada bu hataları yapmıştı” demek yerine ara bir ilişkiye mola verdiyseniz, ayrılık geçirdiyseniz partneriniz hataların farkına verip bu hafta sizden özür dileyebilir.

Sizi kırmış olan eşiniz sizden özür dileyebilir. Sizin yapmanız gereken çok fazla geçmişte yaşanmış konuları, yanlışının farkında olan kişilere tekrar ‘şunu yapmıştın’ diyerek ayağınıza gelen birleşme fırsatlarını geri çevirmeyin.”