Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum, hayranlarına kalp krizi geçirtecek!

Boran Kuzum, hayranlarına kalp krizi geçirtecek!

tarafından ker_def

Boran Kuzum instagram hesabından gülümseyen bir pozunu paylaştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Ünlü oyuncu Boran Kuzum, geçtiğimiz 2 sezon Vatanım Sensin dizisinde Vatanım Sensin dizisinde rol almış ve canlandırdığı Leon karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Bu sezona atv ekranında yayınlanan Şahin Tepesi dizisiyle başlayan ünlü oyuncu, dizinin kısa süreli olmasının üzüntüsünü yaşamıştı.

Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarda hayranlarının büyük ilgisini gören Boran Kuzum, yeni bir poz paylaştı ve binlerce beğeni oldu.

Boran Kuzum’un “Güneş ışınlarını yakala” notuyla paylaştığı fotoğrafa çok sayıda yorum yapıldı.

Kuzum’un bir hayranı, “Fotoğraf atmadan önce haber versen de kalp krizi geçirenler olarak sayımız azalsa” notunu paylaştı ve bir hayli beğeni kazandı.

İşte o paylaşım:

catched some sunrays.

Boran Kuzum, hayranlarına kalp krizi geçirtecek! 7

BORAN KUZUM KİMDİR?

1 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Üniversitesi eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’nda tamamladı.

Televizyon dünyasına ilk adımını 2015 yılında “Analar ve Anneler” dizisiyle atmıştır. Analar ve Anneler’de eczacı kalfası rolünü canlandırmış, Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalışmıştır.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol almış ve ilk kez geniş kitlelerce tanınmıştır. Esas çıkışını Kanal D ekranlarında yayınlanan, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı “Vatanım Sensin” dizisinde oynadığı “Leonidas Papadopoulos” karakteri ile yapmıştır.

Dizi devam ederken genç oyuncu Cingöz Recai filminde ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro’nun sahnelediği Martı oyununda “Treplev” karakterini canlandırmıştır.