Ana sayfa Güncel Haberler Boran Kuzum yeni dizisi Saygı’ya çok inanıyor, büyük emek verdi!

Boran Kuzum yeni dizisi Saygı’ya çok inanıyor, büyük emek verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Ekim Salı günü BluTV platformunda Saygı dizisi başlıyor. Behzat Ç. dizisinin Ercüment Çözer karakteri üzerine oturtulan bir yapım… Başrolde Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner bulunuyor… Dizide Nejat İşler’in canlandırdığı ‘Ercüment Çözer’ karakterinin toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletiyle sağlama fikri ve bir adalet mücadelesi başlatan Helen ile ona destek olan Savaş’ın hikayesini bulacaksınız.

Savaş karakterini canlandıran Boran Kuzum son derece heyecanlı. Sosyal medyada paylaşım yapan ve tv8 kanalındaki televizyon röportajında da heyecanını aktaran Boran Kuzum, hikayenin çok ilgi çekici olduğunun altını çizdi.

Ünlü oyuncu, “Uzun zamandır bu kadar heyecanlandıran bir şey okumamıştık hiçbirimiz. Çok da uzun bir süre üzerinde çalıştık. Çekimlerimizi de çok üzerine düşünülerek, çalışa çalışa yapığımız için sabırsızız seyircilerle buluşmak için” diye konuştu.

Boran Kuzum, sosyal medyadan da hayranlarına diziyle ilgili heyecanını yaptığı paylaşımlarla aktarıyor. Ünlü oyuncunun karakteri ve performansı da çok merak ediliyor.

İşte Boran Kuzum’un son paylaşımı:

Son 2 ????
#SAYGI #RESPECT
????: @firarland

Boran Kuzum yeni dizisi Saygı'ya çok inanıyor, büyük emek verdi! 7